Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Ronaldo îi dă marea lovitură lui Perez. După Pogba, Juventus pregăteşte un nou transfer uriaş. Ultimele detalii despre negocieri

Cristiano Ronaldo îi dă marea lovitură lui Perez. După Pogba, Juventus pregăteşte un nou transfer uriaş. Ultimele detalii despre negocieri

Juventus

Comentarii

Juventus n-a mai câştigat Liga Campionilor din 1996, astfel că torinezii speră să cucerească, în acest sezon, cel mai important trofeu din fotbalul intercluburi.

Campioana Italiei are unul dintre cele mai puternice loturi din lume, însă nu este de ajuns. Şefii torinezilor vor să mai facă două transferuri de ultimă oră, ambele fiind vizate şi de Real Madrid. Paul Pogba şi Christian Eriksen fac parte din planul lui Florentino Perez de a renaşte echipa pregătită de Zinedine Zidane, dar Juventus a intrat şi ea acum pe fir.

Conform presei din Spania, la recomandările lui Cristiano Ronaldo, torinezii au demarat negocierile pentru a-i aduce pe cei doi mijlocaşi de clasă mondială. Dacă, pentru aducerea lui Pogba, lucrurile sunt ceva mai complicate, Manchester United solicitând doi jucători la schimb, Mandzukic şi Dybala, în privinţa lui Eriksen, calculele sunt mult mai simple.

Cristiano Ronaldo, lovitură pentru Real Madrid

Mijlocaşul danez vrea să plece cu orice preţ de la Tottenham, iar contractul său cu londonezii va expira în vara anului următor. În cazul în care nu vor ajunge la o înţelegere cu oficialii lui Spurs pentru transferul lui Eriksen în iarnă, torinezii speră să-l convingă pe danez să semneze liber de contract pentru a se alătura echipei în sezonul următor.

De altfel, Juventus este specialistă când vine vorba de jucători liberi de contract. Până acum, campioana Italiei a reuşit, de-a lungul timpului, să aducă nume uriaşe din fotbalul mondial fără să plătească vreun ban în schimbul transferului, precum Andrea Pirlo, Dani Alves, Emre Can, Adrien Rabiot sau Aaron Ramsey.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldoreal madrid 

viewscnt
Articole similare