Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Ronaldo, lăsat de către Ronaldinho în afara celui mai bun 11 din istoria Champions League! Jucătorii selectaţi de fostul star al Barcelonei

Cristiano Ronaldo, lăsat de către Ronaldinho în afara celui mai bun 11 din istoria Champions League! Jucătorii selectaţi de fostul star al Barcelonei
Comentarii

Ronaldinho este fost câştigător al Champions League şi a ales cel mai bun 11 din istoria competiţiei, după părerea lui.

Brazilianul a ridicat trofeul deasupra capului cu Barcelona în sezonul 2005-2006. Lucrul interesant a fost că Ronaldinho a omis să îl selecteze pe Cristiano Ronaldo, care este cel mai bun marcator din istoria Champions League. Portughezul are multe recorduri atinse în competiţie şi este poreclit "Mister Champions League".

Lusitanul a câştigat de 5 ori Liga Campionilor, dar nu s-a putut ”infiltra” între preferinţele lui Ronaldinho. Brazilianul a decis să îl pună pe Ronaldo Nazario în locul starului de la Manchester United. Decizia lui Ronaldinho a fost neobişnuită, având în vedere că R9 nu a câştigat niciodată Champions League. 

Ronaldinho a decis să folosescă sistemul 4-2-3-1, iar cel mai bun 11 din istoria Champions League alcătuit de el este următorul: Gianluigi Buffon - Cafu, Paolo Maldini, John Terry, Roberto Carlos - Claude Makelele, Frank Lampard - Lionel Messi, Kaka, Thierry Henry - Ronaldo Nazario.

Pe cine a ales Lewandowski dintre Ronaldo şi Messi

Atacantul lui Bayern a fost întrebat dacă se poate compara cu Lionel Messi sau Cristiano Ronaldo, având în vedere că a reuşit să aibă evoluţii mai bune decât cei doi în ultimii ani.

Polonezul a răspuns că nu se poate compara cu ei şi a fost pus să aleagă dintre doi foşti rivali din Spania. Starul din Bundesliga a dat de înţeles că îl apreciază mai mult pe Cristiano Ronaldo, deoarece a muncit mai mult ca să aibă reuşite în carieră. 

”Messi şi Ronaldo au stat la aceeaşi masă în vârf de mult timp şi asta îi face incomparabili. Nu-mi pot imagina să stau lângă ei. Dar, dacă ne uităm la cifrele de anul ăsta şi chiar din cei trecuţi, cred că m-am descurcat bine ca evoluţii şi numărul de goluri marcate.

Nu sunt la aceeaşi masă cu Messi şi Ronaldo, dar m-ar putea invita să mănânc alături de ei (n.r. râde). De când am devenit profesionist, ei doi au fost mai presus decât toţi ceilalţi. Mereu a fost un duel între ei doi.

Depinde de ce tip de fotbalist preferi. Răspunsul la această întrebare e greu de dat. Îi respect munca din greu a lui Ronaldo. Pentru Messi, totul pare uşor. Dar cred că Ronaldo a trebuit să muncească mai mult pentru a reuşi”, a explicat atacantul polonez, conform Caught Offside. 

Afla mai multe despre: ronaldinho-ronaldo-messi 

viewscnt
Articole similare