Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Ronaldo, mesaj de ADIO pentru Max Allegri: ”Am lucrat un singur an împreună, dar...”

Cristiano Ronaldo, mesaj de ADIO pentru Max Allegri: ”Am lucrat un singur an împreună, dar...”

Juventus

Comentarii

Juventus a anunţat în cursul zilei de joi despărţirea de Massimiliano Allegri. Cristiano Ronaldo, starul torinezilor a ţinut să transmită un mesaj pentru tehnicianul alături de care a lucrat în acest sezon.

”Îţi mulţumesc, Mister! Am lucrat împreună un singur an, dar a fost extraordinar pentru că dincolo de faptul că eşti un mare antrenor eşti un un om fantastic. A fost o onoare să lucrez cu tine!” a scris Cristiano Ronaldo pe reţelele de socializare. 

 

;

 

Max Allegri se desparte de Bătrâna Doamnă după cinci ani petrecuţi la Torino, timp în care a cucerit 11 trofee cu alb-negrii şi a dus-o pe Juventus de două ori în finala Champions League.

Antrenorul va părăsi echipa după ultimele două etape ale acestui sezon în care campioana va juca împotriva Atalantei şi Sampdoriei. Printre antrenorii pe care Juve îi va lua în calcul pentru înlocuirea lui Allegri se află şi Simone Inzaghi, actualul antrenor de la Lazio Roma. Alte nume vehiculate sunt cele ale lui Antonio Conte, Didier Deschamps şi Maurizio Sarri. 

Afla mai multe despre: cristiano ronaldomax allegri 

viewscnt
Articole similare