Experiențe împreună.
You are here:

Cristiano Ronaldo n-a mai rezistat şi a izbucnit în lacrimi: "Niciodată n-am avut cu el o conversaţie normală"

Cristiano Ronaldo n-a mai rezistat şi a izbucnit în lacrimi: "Niciodată n-am avut cu el o conversaţie normală"
Comentarii

Starul lui Juventus Torino, Cristiano Ronaldo, a fost invitat la o emisiune TV, moderată de celebrul Piers Morgan, în Statele Unite ale Americii. Punctul culminant al întâlnirii a rupt bucăţi din sufletul lusitanului.

Întâlnirea dintre Piers Morgan şi Cristiano Ronaldo a luat o altă turnură când portughezul a văzut imagini cu tatăl său, Jose Dinis Aveiro, care a murit la 52 de ani din cauza alcoolismului. Ronaldo a lăsat emoţia să treacă peste numeroasele ziduri pe care acesta şi le ridică în faţa lumii şi a izbucnit în plâns.
"Nu mă aşteptam să plâng, dar nu am văzut niciodată aceste imagini. Nu mi-am cunoscut niciodată tatăl 100% - era un persoană alcoolică. Niciodată n-am avut cu el o conversaţie normală", a spus fostul jucător al celor de la Sporting Lisabona, Manchester United şi Real Madrid.

Numele "Ronaldo" i-a fost pus la dorinţa tatălui său, care era fan al preşedintelui Statelor Unite ale Americii, Ronald Reagan. De asemenea, Cristiano a recunoscut că se gândeşte să se însoare cu iubita sa, modelul Georgina Rodriguez, însă nu cunoaşte exact data. Cei doi sunt împreună de trei ani de zile.

viewscnt
Articole similare