Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Ronaldo n-a mai rezistat şi a izbucnit în lacrimi: "Niciodată n-am avut cu el o conversaţie normală"

Cristiano Ronaldo n-a mai rezistat şi a izbucnit în lacrimi: "Niciodată n-am avut cu el o conversaţie normală"
Comentarii

Starul lui Juventus Torino, Cristiano Ronaldo, a fost invitat la o emisiune TV, moderată de celebrul Piers Morgan, în Statele Unite ale Americii. Punctul culminant al întâlnirii a rupt bucăţi din sufletul lusitanului.

Întâlnirea dintre Piers Morgan şi Cristiano Ronaldo a luat o altă turnură când portughezul a văzut imagini cu tatăl său, Jose Dinis Aveiro, care a murit la 52 de ani din cauza alcoolismului. Ronaldo a lăsat emoţia să treacă peste numeroasele ziduri pe care acesta şi le ridică în faţa lumii şi a izbucnit în plâns.
"Nu mă aşteptam să plâng, dar nu am văzut niciodată aceste imagini. Nu mi-am cunoscut niciodată tatăl 100% - era un persoană alcoolică. Niciodată n-am avut cu el o conversaţie normală", a spus fostul jucător al celor de la Sporting Lisabona, Manchester United şi Real Madrid.

Numele "Ronaldo" i-a fost pus la dorinţa tatălui său, care era fan al preşedintelui Statelor Unite ale Americii, Ronald Reagan. De asemenea, Cristiano a recunoscut că se gândeşte să se însoare cu iubita sa, modelul Georgina Rodriguez, însă nu cunoaşte exact data. Cei doi sunt împreună de trei ani de zile.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare