Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Ronaldo nu scapă de Godin! Conducătorul unei echipe de top din Italia anunţă transferul fundaşului: "Sperăm să fie oficial cât de curând"

Cristiano Ronaldo nu scapă de Godin! Conducătorul unei echipe de top din Italia anunţă transferul fundaşului: "Sperăm să fie oficial cât de curând"

Serie A

Comentarii

La o zi după ce Diego Godin a marcat împotriva lui Juventus într-o fază în care mingea l-a atins uşor şi pe Cristiano Ronaldo, conducătorul unei echipe de top din Serie A confirmă faptul că fundaşul are foarte mari şanse de a ajunge în Serie A din vară.

Godin a intrat în ultimele luni de contract cu Atletico, astfel că poate semna cu orice echipă doreşte, iar Inter încearcă să profite de această situaţie pentru a îl aduce la Milano. Beppe Marotta, directorul lui Inter, speră ca totul să se termine în zilele sau săptămânile ce urmează: "Da, încheiem contractul lui Godin pentru vara viitoare. Sperăm să fie oficial cât de curând!", a declarat Marotta, potrivit Sky Sport Italia. 

Uruguayanul, în vârstă de 33 de ani, a fost stâlpul lui Atletico în ultimii ani, reuşind să câştige o dată titlul în La Liga, de două ori UEFA Europa League şi a ajuns de două ori până în finala UEFA Champions League. 

25 de milioane de euro este cota lui Godin, potrivit transfermarkt.com. 

Vezi mai jos golul înscris de Godin în meciul cu Juventus

Afla mai multe despre: diego godininter milanotransfer 

viewscnt
Articole similare