Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Ronaldo, OUT de la Juventus? Anunţ de ultim moment: motivul pentru care şefii ar vrea să scape de starul lusitan

Cristiano Ronaldo, OUT de la Juventus? Anunţ de ultim moment: motivul pentru care şefii ar vrea să scape de starul lusitan

Juventus

Comentarii

Juventus nu şi-l mai permite pe Cristiano Ronaldo (35 de ani). Presa din Italia, preluată şi de cea din Spania, scrie despre faptul că "Bătrâna Doamnă" ar vrea să scape de starul lusitan.

Transferat în 2018 de la Real Madrid pentru peste 100 de milioane de euro, Cristiano Ronaldo n-a reuşit să aducă Liga Campionilor la Juventus, scopul pentru care a fost adus. Acum, luând în calcul şi efectele nocive ale pandemiei de COVID-19 asupra economiei, jurnalistul italian Romano Agresti, de la Goal Italia, preluat şi de Mundo Deportivo, anunţă că şefii de pe Allianz Stadium ar dori să scape de CR7.

Nu pentru că acesta nu performează aşa cum şi-ar dori sau pentru că n-au reuşit încă să câştige Liga Campionilor cu portughezul în echipă, ci strict din punct de vedere economic. Ronaldo are cel mai mare salariu din Italia şi, conform lui Romano Agresti, Juventus are dificultăţi în a şi-l permite în continuare, având în vedere pagubele provocate de Coronavirus.

Cristiano Ronaldo mai are contract cu Juventus până în vara lui 2022 şi, înainte de pandemie, existau informaţii conform cărora şefii italieni ar dori să i-l prelungească. Acum, rămâne de văzut care va fi viitorul starului lusitan.



PSG sau Manchester City sunt singurele echipe cu putere financiară suficient de mare încât să suporte un asemenea transfer, mai ales în condiţii de pandemie.

Afla mai multe despre: juventuscristiano ronaldotransferplecare 

viewscnt
Articole similare