Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Ronaldo pleacă din izolare şi se întoarce în Italia! Ce se va întâmpla cu starul lui Juventus

Cristiano Ronaldo pleacă din izolare şi se întoarce în Italia! Ce se va întâmpla cu starul lui Juventus

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Cristiano Ronaldo şi-a petrecut ultimele săptămâni în Portugalia, pe insula Madeira, departe de Italia şi de coronavirus, însă starul portughez a luat decizia de a reveni în Italia.

Anunţul a fost făcut de cotidianul italian Gazzetta dello Sport, care notează că Ronaldo se va întoarce în Italia, cel mai probabil, la finalul săptămânii, după mai bine de o lună în care a stat, în izolare, în Portugalia. 

Iniţial, Ronaldo şi-a luat copiii şi iubita, pe Georgina Rodriguez şi s-a dus la Funchal, având în vedere şi problemele de sănătate ale mamei sale. Recent, Ronaldo s-a mutat din vila din Funchal într-un sătuc mai liniştit, tot din Madeira. Acum, superstarul de la Juventus se va întoarce la Torino şi va intra, automat, în izolare, timp de două săptămâni, aceasta fiind procedura pentru toate persoanele care vin în Italia. 

Chiar dacă nu a fost confirmat oficial, este de aşteptat ca Juventus să reînceapă antrenamentele pe 4 mai, deşi încă nu s-a stabilit o dată exactă la care ar trebui să se reia Serie A. 

Până la suspendarea campionatului, Ronaldo a făcut un sezon magnific în Italia. A înscris 21 de goluri în 22 de etape pentru Juventus, formaţie care este pe primul loc în clasament. 

Afla mai multe despre: cristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare