Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Ronaldo, reacţie dură la adresa ministrului sporturilor din Italia: ”Tot ceea ce spune este o minciună!”

Cristiano Ronaldo, reacţie dură la adresa ministrului sporturilor din Italia: ”Tot ceea ce spune este o minciună!”

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Cristiano Ronaldo a fost testat pozitiv cu coronavirus în această săptămână, când se afla la naţionala Portugaliei. El a revenit miercuri la Torino. Vineri i-a răspunsul ministrului Spadafora pe care nu l-a menajat deloc în declaraţiile sale

Gazzetta dello Sport a dezvăluit azi ce riscă Ronaldo, după ce a încălcat protocolul sanitar. Starul intră sub incidenţa articolului 650 din Codul Penal, iar asta se traduce într-o amendă pe care fotbalistul va fi obligat să o plătească.

Ministrul italian al Sporturilor, Vincenzo Spadafora, este de părere că jucătorul echipei Juventus, Cristiano Ronaldo, a încălcat protocolul anti-covid plecând în Portugalia şi apoi revenind, relatează L’Equipe.

Întrebat dacă Ronaldo a încălcat protocolul sanitar, ministrul italian al sporturilor, Vincenzo Spadafora a explicat: ”Da, cred că da, dacă nu au existat autorizaţii specifice din partea autorităţii sanitare"

Cristiano Ronaldo i-a răspuns în cursul zilei de vineri ministrului: ”Mă simt bine, nu am niciun fel de simptome. Tot ceea ce zice Vincenzo Spadafora, ministrul sporturilor din Italia, este o minciună! Eu am îndeplinit protocolul sanitar” a subliniat super starul portughez.

Fernando Santos: ”Cristiano Ronaldo este foarte bine, spune că vrea să joace”

Antrenorul Portugaliei, Fernando Santos, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că atacantul Cristiano Ronaldo se simte bine după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

”Cristiano e foarte bine, este asimptomatic. El este izolat. Spune doar că vrea să joace", a declarat Santos, potrivit lefigaro.fr.

Selecţionerul a subliniat că lotul său a respectat bine protocolul sanitar, în ciuda celor trei cazuri pozitive înregistrate (Jose Fonte, Anthony Lopes şi Cristiano Ronaldo).

Afla mai multe despre: cristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare