Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Ronaldo, reacţie oficială după ce a fost acuzat de abuz sexual: "Violul este o faptă îngrozitoare". Mesajul ferm al portughezului

Cristiano Ronaldo, reacţie oficială după ce a fost acuzat de abuz sexual: "Violul este o faptă îngrozitoare". Mesajul ferm al portughezului
Comentarii

Cristiano Ronaldo (33 de anI) a reacţionat, miercuri, în mod oficial, după ce a fost acuzat de viol de o femeie din Statele Unite ale Americii.

"Resping cu tărie acuzaţiile care mi se aduc. Violul este o faptă îngrozitoare, care este în neconcordanţă cu omul care sunt şi cu convingerile mele. Deşi mi-aş putea dovedi nevinovăţia, refuz să dau curs spectacolului media creat de nişte oameni care nu vor decât să se promoveze pe spatele meu", a transmis portughezul, prin intermediul unui mesaj publicat pe reţelele de socializare.

 

 

O femeie din Las Vegas pretinde că a fost violată, în urmă cu nouă ani, de atacantul echipei Juventus Torino, Cristiano Ronaldo, informează Der Spiegel.

Este vorba despre Kathryn Mayorga, în varsta de 34 de ani, care a vorbit pentru prima oară despre acel episod, într-un interviu acordat publicaţiei germane. Femeia susţine că a fost violată de Cristiano Ronaldo în 2009, în Las Vegas.

Ulterior, portughezul i-ar fi plătit 375.000 de dolari pentru a păstra tăcerea. Totuşi, avocatul femeii a atacat la un tribunal din Nevada acordul încheiat în urmă cu nouă ani.

Cristiano Ronaldo neagă orice acuzaţie şi pretinde că actual sexual a fost de comun acord, însă avocatul este de altă părere. Acesta spune că Ronaldo ar fi recunoscut că "ea a spus «nu» şi «stop» de câteva ori".

"În acest moment, el este la pământ. Spune doar 99 la sută din ceea ce s-a întamplat. Insistă că este băiat bun, dar uită acel un procent", a spus presupusa victimă pentru Der Spiegel. Este prima oară când femeia vorbeşte public despre acest scandal, care a izbucnit în urmă cu un an şi jumătate.

În aprilie 2017, Der Spiegel a scris că portughezul Cristiano Ronaldo ar fi plătit 375.000 de dolari unei femei pentru a scăpa de acuzaţia de viol. Der Spiegel a anunţat atunci că se află în posesia unei copii a unei scrisori de şase pagini pe care femeia violate i-ar fi trimis-o lui Ronaldo la peste un an de la evenimentul petrecut în noaptea de 12 spre 13 iunie 2009, la Las Vegas. Femeia era identificată atunci ca fiind Susan K.

Potrivit Der Spiegel, Ronaldo se afla la Las Vegas împreună cu cumnatul şi cu vărul său când a cunoscut-o pe “Susan K” la o petrecere. Cei doi au ajuns în apartamentul fotbalistului din Palms Place Hotel, iar după ce au intrat în jacuzzi şi s-au sărutat, Ronaldo ar fi violat-o. Femeia ar fi depus o plângere la poliţie, dar a doua zi de dimineaţă s-a ajuns la un acord prin care Ronaldo îi plătea 375.000 de dolari în schimbul retragerii acuzaţiei. Mai mult, femeia se angaja să nu ofere detalii despre acea noapte şi să şteargă orice fel de materiale electronice sau scrise.

Afla mai multe despre: ronaldoviolreactie 

viewscnt
Articole similare