Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Ronaldo, revenire de senzaţie la Real Madrid! Ancelotti, decisiv. Anunţul momentului în Spania

Cristiano Ronaldo, revenire de senzaţie la Real Madrid! Ancelotti, decisiv. Anunţul momentului în Spania

Real Madrid

Comentarii

Carlo Ancelotti (62 de ani), antrenorul lui Real Madrid, îl vrea pe Cristiano Ronaldo (36 de ani) înapoi pe "Santiago Bernabeu". Italianul îşi doreşte să lucreze din nou cu starul portughez, care a plecat de la Madrid în 2018 după ce nu s-a înţeles cu Florentino Perez pentru un contract pe o perioadă mai lungă şi un salariu mai mare.

Ancelotti îl vrea pe Cristiano Ronaldo înapoi la Real Madrid

Jurnalistul spaniol Edu Aguirre a dezvăluit în cadrul unei emisiuni de la El Chiriguinto că antrenorul Carlo Ancelotti ar fi încântat cu revenirea lusitanului cu cinci Baloane de Aur în palmares. Mai mult, conform sursei citate, Ancelotti a luat deja primele contacte cu anturajul lui Ronaldo pentru a trata revenirea sa la Real Madrid.

În plus, se pare că nu doar Carlo Ancelotti îl doreşte pe Ronaldo înapoi la Madrid. Sursa citată anunţă că pe lângă antrenor, mare parte din jucătorii din vestiarul Madridului îl aşteaptă cu braţele deschise pe Cristiano Ronaldo înapoi pe "Santiago Bernabeu". Rămâne de văzut ce răspuns va primi Ancelotti din partea lui Florentino Perez la dorinţa sa, având în vedere că preşedintele Realului şi portughezul Ronaldo s-au certat în momentul plecării.

Cristiano Ronaldo a plecat de la Real Madrid la Juventus în vara lui 2018, în schimbul a 100 de milioane de euro.

Starul din Portugalia a semnat cu Real Madrid în 2009 şi a devenit, între timp, unul dintre cei mai importanţi fotbalişti din istoria clubului blanco. Cristiano Ronaldo a strâns 438 de meciuri, 450 de goluri şi 132 de assist-uri în tricoul echipei de pe "Santiago Bernabeu", cu care a cucerit două titluri de campion, două Cupe ale Regeului, două Supercupe ale Spaniei, patru Ligi ale Campionilor, trei Supercupe ale Europei şi trei Mondiale ale Cluburilor.

  • 45 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Cristiano Ronaldo în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: cristiano ronaldoreal madridancelottitransferflorentino perez 

viewscnt
Articole similare