Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Ronaldo s-a apropiat decisiv de Immobile. Portughezul, cifre uluitoare la Juventus!

Cristiano Ronaldo s-a apropiat decisiv de Immobile. Portughezul, cifre uluitoare la Juventus!

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Cu 28 de goluri marcate, Cristiano Ronaldo este la un singur gol de liderul clasamentului celor mai buni marcatori din Serie A, Ciro Immobile.

De două ori a condus Atalanta la Torino şi de fiecare dată a fost egalată de Juventus. De asemenea, de fiecare dată a marcat Cristiano Ronaldo, din penalty.

Portughezul a ajuns la cota 28 de goluri marcate, cu unul mai puţin decât Ciro Immobile, fotbalistul formaţiei Lazio Roma.

În actuala ediţie de Serie A, Cristiano Ronaldo a marcat de 28 de ori în 28 de meciuri pentru campioana en-titre a Italiei şi rămâne principalul avantaj al piemontezilor în lupta pentru titlu şi UEFA Champions League.

Cristiano este jucătorul în activitate din fotbalul mondial care are cele mai multe goluri marcate cu piciorul considerat "slab", cele mai multe goluri marcate cu capul, cele mai multe goluri din penalty, cele mai multe goluri din lovituri libere şi cele mai multe goluri marcate de la distanţă.

De asemenea, Ronaldo a marcat sau pasat decisiv contra fiecărei echipe pe care a înfruntat-o în acest sezon, o performanţă pe care nu a reuşit-o nimeni în istoria lui Juventus Torino. În total în acest sezon, Ronaldo are 32 de goluri marcate pentru Juventus Torino, iar de când a ajuns în Italia a marcat 60 de goluri pentru formaţia italiană într-un sezon şi jumătate.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldojuventus 

viewscnt
Articole similare