Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Ronaldo s-a decis! Pleacă de la Juventus şi revine la clubul la care a scris istorie! Unde va juca în sezonul viitor

Cristiano Ronaldo s-a decis! Pleacă de la Juventus şi revine la clubul la care a scris istorie! Unde va juca în sezonul viitor

Juventus

Comentarii

Cristiano Ronaldo (36 de ani), starul lui Juventus, vrea să plece de la Torino şi să se întoarcă la Manchester United, clubul unde a "explodat" ca jucător.

Cristiano Ronaldo vrea să plece de la Juventus şi să se întoarcă la Manchester United!

Juventus a traversat un sezon greu şi e la un pas să rateze prezenţa în grupele Ligii Campionilor. Pentru Ronaldo, ratarea participării în UCL e echivalentă cu plecearea de la "Bătrâna Doamnă". Presa din străinătate scrie că dacă Juventus nu se califică în Ligă şi Ronaldo rămâne, lusitanul ar putea pierde 25% din veniturile sale generate de sponsori.

Potrivit informaţiilor apărute în mediul online, Ronaldo şi-a manifestat dorinţa de a reveni la Manchester United, club pentru care a jucat din 2003 până în 2009, când a fost cumpărat de Real Madrid pentru o sumă record la acea vreme, 94 de milioane de euro.

Juventus e pe locul cinci în clasamentul din Serie A cu o etapă înainte de final şi are nevoie să învingă în ultima etapă, iar Napoli sau AC Milan să nu câştige pentru a prinde un loc în competiţia stelelor.

Cristiano Ronaldo a marcat 36 de goluri şi a livrat patru pase de gol în 44 de meciuri jucate în toate competiţiile acestui sezon alături de Juventus.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldojuventustransfermanchester unitedplecare 

viewscnt
Articole similare