Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Ronaldo s-a hotărât. La ce echipă vrea să joace în sezonul viitor

Cristiano Ronaldo s-a hotărât. La ce echipă vrea să joace în sezonul viitor
Comentarii

Viitorul lui Cristiano Ronaldo (36 de ani) e stabilit. Starul portughez vrea să rămână la Juventus Torino pentru cel puţin încă un an, cât mai are contract.

După multe luni de speculaţii, Cristiano Ronaldo s-a hotărât asupra viitoarei sale echipe. Care este şi actuala. Site-ul fichajes.net scrie că Ronaldo s-a hotărât să mai joace la Juventus încă un an, cel puţin, cât mai are contract. Asta deşi s-au scris multe despre starul lusitan şi s-au speculat multe destinaţii, mai ales după revenirea lui Max Allegri ca anternor.

Federico Cherubini, CEO-ul lui Juventus, a vorbit despre viitorul lui CR7 într-o conferinţă de presă în care a fost prezentată noua organigramă a clubului: "Nu avem veşti că Ronaldo ar vrea să plece!", a spus acesta, potrivit sursei citate. Prezenţa lui Juventus în viitoare ediţie a Ligii Campionilor a fost esenţială în decizia lui Ronaldo.

PSG şi Manchester United sunt echipele care monitorizau atent situaţia contractuală a lui Cristiano Ronaldo la Juventus, club care l-a cumpărat în 2018 de la Real Madrid.

 

Afla mai multe despre: cristiano ronaldojuventusechipaviitor 

viewscnt
Articole similare