Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Ronaldo se întoarce la Madrid pentru optimile Champions Leaguer! "Va fi extrem de dificil!" Cifre fabuloase pentru CR7

Cristiano Ronaldo se întoarce la Madrid pentru optimile Champions Leaguer! "Va fi extrem de dificil!" Cifre fabuloase pentru CR7
Comentarii

Juventus - Atletico Madrid este unul din şocurile optimilor Champions League, iar dubla-manşă se anunţă extrem de apropiată.

Cristiano Ronaldo va reveni la Madrid la opt luni după plecarea, însă va juca pe Wanda Metropolitano, împotriva lui Atletico, rivala Realului.

De 29 de ori a fost CR7 pe teren împotriva rivalilor lui Real Madrid, iar cifrele portughezului sunt impresionante: 22 de goluri, opt pase decisive.

Ronaldo e văzut de şefii lui Juventus drept omul cheie în confruntarea cu Atletico, mai ales graţie experienţei sale în duelurile cu formaţia lui Simeone.



"Va fi un meci extrem de echilibrat şi dificil. Cristiano ne-a ajutat să facem un pas în faţă. Are experienţă şi a jucat multe derby-uri contra lui Atletico. Nu ne gândim că suntem favoriţi, ci doar să facem un meci bun contra lui Atletico", a declarat Pavel Nedved, vicepreşedintele consiliului director al lui Juventus, dupa tragerea la sorţi.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldouclatleticojuventus 

viewscnt
Articole similare