Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Ronaldo şi-a dezvăluit noile ghete, Nike CR7 Mercurial, pe care le va purta la Campionatul Mondial din 2018

Cristiano Ronaldo şi-a dezvăluit noile ghete, Nike CR7 Mercurial, pe care le va purta la Campionatul Mondial din 2018galerie foto
Comentarii

Dacă ghetele anterioare pe care le-a purtat Ronaldo spuneau povestea carierei sale de succes, acum, CR7 a dezvăluit misterul din spatele ghetelor pe care le va purta la CM din Rusia.

În Portugalia, Cristiano Ronaldo a prezentat "Capitolul 6: Născut lider" din seria de şapte ”episoade” CR7 Mercurial boots. Ghetele sunt inspirate de ţara sa natala, Portugalia şi îmbină culorile echipei naţionale de fotbal.

GALERIE FOTO

Ghetele poartă culorile de tradiţie ale naţionalei Portugaliei. În partea din spate au stema Federaţiei de la Lisabona, peste care a fost aplicată litera C, trimitere la faptul că Ronaldo este căpitanul reprezentativei lusitane, iar culoarea albastră care acoperă ghetele, face trimitere la explorarea maritimă de tradiţie din Portugalia.

”Să fiu căpitanul naţionalei Portugaliei este o onoare pentru mine şi mă face să mă simt mândru. E minunat să fiu liderul unei astfel de echipe. Vreau să conduc prin forţa exemplului”, a declarat Cristiano Ronaldo.

Lansarea ghetelor lui Ronaldo vine la doar o zi după ce naţionala Portugaliei şi prezentat echipamentul pentru Cupa Mondială.

GALERIE FOTO

 Galerie foto

Afla mai multe despre: cristiano ronaldoportugalianationala portugaliei,  

viewscnt
Articole similare