Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Ronaldo vrea să joace la a cincea Cupă Mondială din carieră! ”Nu există un scenariu perfect!”

Cristiano Ronaldo vrea să joace la a cincea Cupă Mondială din carieră! ”Nu există un scenariu perfect!”
Comentarii

Starul portughez al lui Manchester United îşi doreşte să participe la competiţia din Qatar, aceasta fiind Cupa Mondială cu numărul 5 din cariera lui.

Cristiano Ronaldo a admis că îl vor aştepta dueluri grele la barajul pentru calificarea la Cupa Mondială. Portugalia lui Cristiano Ronaldo nu a reuşit calificarea directă la Campionatul Mondial. 

Lusitanii vor disputa un prim meci cu Turcia, pe 24 martie, meci care va conta pentru semifinalele barajului pentru calificarea la Campionatul Mondial. Dacă vor trece mai departe, portughezii se vor duela cu câştigătoarea dintre Italia şi Macedonia de Nord.

”Nu există un scenariu perfect!”

”Ar fi foarte trist să nu ne atingem obiectivul, accederea la Cupa Mondială de fotbal 2022. Dar cred că vom fi acolo. În fotbal, ca şi în viaţă, trecem prin momente grele, dar în final vom rămâne în picioare.

Ştim că vom avea meciuri grele, mai întâi împotriva Turciei, şi dacă vom câştiga, cred că vom înfrunta Italia. Vom vedea. În martie vom fi pregătiţi, va fi o bătălie şi va fi frumos de urmărit pentru fanii fotbalului. Viaţa este aşa cum e, nu există un scenariu perfect. Mai avem timp, trebuie să profităm de el pentru a fi gata în martie”, a spus Cristiano Ronaldo, pentru ESPN Brazilia.

Afla mai multe despre: ronaldo-portugalia-cupa mondială 

viewscnt
Articole similare