Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano sau Messi? Marele Ruud Gullit a ales: ”El e cel mai mare din toate timpurile!”. Cum şi-a justificat opţiunea

Cristiano sau Messi? Marele Ruud Gullit a ales: ”El e cel mai mare din toate timpurile!”. Cum şi-a justificat opţiunea

Juventus

Comentarii

Cristiano sau Messi? Ruud Gullit, fostul mare internaţional olandez şi echipier al formaţiilor Ajax Amsterdam şi AC Milan a pus capăt războiului dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo. Gullit crede că Ronaldo este cel mai bun fotbalist din toate timpurile.

Prestaţia de marţi contra lui Atletico Madrid, când Ronaldo a marcat trei goluri şi a întors rezultatul meciului tur (Atletico - Juventus 2-0) a readus din nou în discuţie duelul de la distanţă dintre cei doi fabuloşi fotbalişti cu care suntem contemporani: Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo.

Este Cristiano Ronaldo cel mai bun din toate timpurile? Aceasta a fost întrebarea prin care legendarul Ruud Gullit a fost provocat în cadrul unei emisiuni de la beIN Sport. Şi Gullit a răspuns! Nu a stat prea mult pe gânduri şi şi-a justificat ulterior răspunsul prin câteva superlative adresate super starului portughez:

 

 

”Eu cred că este cel mai mare! A câştigat inclusiv un titlu foarte important cu echipa sa reprezentativă. A triumfat la toate echipele la care a evoluat, ba chiar a câştigat Uefa Champions League şi cu Manchester United, nu doar cu Real Madrid. Acum evoluează iată într-o altă ţară şi sunt deja trei ţări diferite în care a făcut-o...Câte Baloane de Aur are? 5 sau 6? Sigur, lumea face comparaţii, dar ceea ce a obţinut el la fiecare echipă la care a jucat este incredibil. Messi nu a reuşit la echipa naţională. A fost aproape, poate că şi el putea să câştige un trofeu cu Argentina, dar nu a făcut-o. Pentru mine, şi Messi poate fi acolo sus, între cei mai buni din toate timpurile, dar realitatea este că Ronaldo a jucat în trei ţări diferite şi a făcut-o excepţional. Mai rămâne New York-ul (cu referire la cântecul lui Sinatra, My Way), dar a făcut totul în maniera sa personală şi a reuşit” şi-a motivat marele Ruud Gullit alegerea.

Cifre ULUITOARE în Uefa Champions League pentru Cristiano

Prin hattrick-ul reuşit marţi cu Atletico Madrid, Cristiano a ajuns la borna 8 în Liga Campionilor. L-a egalat astfel chiar pe marele său rival, Lionel Messi.

În schimb, portughezul este impresionant în fazele eliminatorii ale competiţiei. Golgheter all time al Ligii Campionilor, Ronaldo a jucat 77 de meciuri în fazele eliminatorii din Champions League şi a fost implicat în 77 de goluri, o performanţă unică în istoria fotbalului.

Ronaldo este fotbalistul cu cele mai multe goluri marcate în istoria UCL, dar şi fotbalistul cu cele mai multe goluri marcate pe teren propriu în competiţie, cele mai multe goluri marcate în deplasare în competiţie, cele mai multe goluri în finale, cele mai multe goluri din lovituri libere, cele mai multe goluri cu capul şi cele mai multe pase decisive din toată istoria Uefa Champions League.

63 de goluri a marcat Ronaldo în fazele eliminatorii ale Ligii Campionilor şi 61 în faza grupelor. Are cu 23 de goluri în fazele eliminatorii decât Lionl Messi şi cu 18 goluri mai mult la general. În 160 de meciuri jucate în cea mai importantă competiţie intercluburi, Cristiano a marcat nu mai puţin de 124 de goluri şi a reuşit 33 de pase decisive, un alt capitol la care este lider absolut. 

Afla mai multe despre: cristiano ronaldojuventusruud gullit 

viewscnt
Articole similare