Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristina Cosma câştigă înainte de limită şi are medalia asigurată la Campionatele Europene Under 22 de la Târgu Jiu

Cristina Cosma câştigă înainte de limită şi are medalia asigurată la Campionatele Europene Under 22 de la Târgu Jiu

Box

Comentarii

Sportiva stelistă Cristina Cosma a adus prima medalie a României la Campionatele Europene de seniori Under 22, competiţie care se desfăşoară la Târgu Jiu. De fapt, este prima medalie asigurată prin luptă, deoarece delegaţia tricoloră are deja asigurată o finală în cadrul competiţiei feminine, la categoria +81 kg, unde s-au înscris numai două sportive. Astfel, românca Alina Gabriela Ene are cel puţin argintul.

Cristina Cosma a făcut un meci perfect în sferturile de finală ale categoriei 57 kg. Românca antrenată de Adrian Lăcătuş nu i-a dat nicio şansă adversarei ei, bulgăroaica Nedkova Plamena Ivanova, pe care ”mitraliat-o” chiar din prima repriză. Cum diferenţa de valoare dintre pugiliste era clară, arbitrul a oprit întâlnirea. Cristina s-a calificat astfel în semifinale, unde o va întâlni pe Csilla Flora Tar din Ungaria.

În prima gală din ziua a patra a competiţiei au mai boxat încă două românce, însă ambele au fost învinse. La categoria 45-48 kg, Cristina Aciobăniţei a cedat la puncte în faţa Yuliei Demianenko (Ucraina), iar la 64 kg, Georgiana Avram a fost învinsă prin RSC în repriza 3 de Diana Starkova (Ucraina).

Afla mai multe despre: campionatele europene under 22cristina cosmabox u22,  

viewscnt
Articole similare