Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristina Laslo, decisă înainte de meciul cu Muntenegru: ”Nu mai există nici o scuză”

Cristina Laslo, decisă înainte de meciul cu Muntenegru: ”Nu mai există nici o scuză”

Handbal

Comentarii

România a pierdut primul meci din calificările la Jocurile Olimpice, cu Norvegia, cu scorul de 29-24. ”Tricolorele” s-au luptat pentru a obţine o victorie, însă eforturile lor au fost în zadar. Calificarea se va juca dumincă, de la ora 17, împotriva Muntenegrului.

Cristina Laszlo era şi ea, precum colega de cameră Denisa Dedu, incertă pentru partida de sâmbătă, din pricina unui test de Covid neconcludent. Până la urmă, rezultatul negativ a venit, iar jucătoarea lui Minaur Baia Mare a putut evolua, însă nu a reuşit să îşi ajute echipa să câştige. Aceasta nu se dă bătută însă şi declară că selecţionata noastră va merge să câştige meciul de duminică, împotriva Muntenegru.

Cristina Laslo, decisă înainte de meciul cu Muntenegru

”Vreau să cred că n-a funcţionat apărarea în primul rând. Am mai spus, dacă nu ne vom apăra bine în faţa sistemului norvegian nu le vom putea bate şi astăzi s-au mobilizat şi au făcut un meci mai bun.  A fost un joc foarte bun, un nivel foarte ridicat de handbal, şi noi am alergat, am venit înainte, înapoi.

Nu pot să spun că au fost mult mai rapide, au fost mult mai eficiente decât noi, au băgat mingea în poartă mai mult ca noi, nu au ratat în situaţii de unu la unu cu portarul şi faţă de meciul cu Muntenegru au băgat mingea în poartă şi din extreme.

Ele au avut mare presiune, aşa s-a simţit, însă, îmi pare rău să o zic, azi Norvegia a jucat acasă. Acel avantaj al arbitrajului a fost pentru ele şi nu mi se pare corect pentru un meci atât de important şi poate pentru o decizie sau două noi să fim în spate cu scorul, la acest nivel fiecare decizie contează şi din păcate le-a dus pe ele la acest scor.

E ultima noastră şansă de calificare, nu mai există nici o scuză, nu mai există nimic, mâine trebuie să batem Muntenegrul şi să ne calificăm”, a spus Laslo, în urma înfrângerii cu Norvegia.

VIDEO | Cristina Neagu: ”Îmi doresc să ajung la încă o ediţie a Jocurilor Olimpice. Ar fi ultima pentru mine”

Afla mai multe despre: românia handbalromânia norvegiacalificări jocuri olimpicecristina laslo 

viewscnt
Articole similare