Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristina Laslo, discurs dur de la Campionatul European de handbal! Acuză că se face o "dezbinare între noi şi public"

Cristina Laslo, discurs dur de la Campionatul European de handbal! Acuză că se face o "dezbinare între noi şi public"

Handbal

Comentarii

Handbalista naţionalei feminine de handbal, Cristina Laslo, a vorbit despre viitoarele meciuri din grupa principală II şi motivarea personală înaintea acestora.

LIVE VIDEO | România - Croaţia, joi, de la 19:15, la Campionatul European de handbal, pe Telekom Sport 1

”Ne gândim la primul meci, nu la statistici şi calcule sau cifre, pentru că aşa nu avem nicio şansă. Dacă nu te focusezi, n-ai nicio şansă. Am urmărit toate meciurile Croaţiei, sunt jucătoare din generaţia mea. Nu au un joc foarte spectaculos, dar sunt foarte eficiente, foarte luptătoare. Eu nu am nevoie de mesaje speciale înaintea meciurilor. Nu mă încarc negativ, pentru că lucrurile negative îţi iau din spirit, din concentrare. Pun lucrurile în geană, merg la sală, iar atunci începe să bată inima. Nu mă încarc cu cifre şi statistici”, a spus jucătoarea.

Cristina Laslo a făcut comentarii şi pe marginea criticilor aduse echipei naţionale din partea presei sau a publicului, dar mai ales a faptului că se pune accentul doar pe aspectele negative din jocul tricolorelor, nu şi pe cele pozitive.

”Cât oamenii şi presa fac asta, ne iau bucuria. Şi a noastră, şi a voastră. Nu cer să ne lăudaţi, să fim lăudate, dar nici concentrare doar pe ce greşim. Nu ştiu de ce se întâmplă asta! Oamenii pe care îi cunosc mă susţin, au pretenţii de la mine şi echipă în funcţie de cât mă iubesc. Nu am auzit de la ei pretenţii că trebuie să ne calificăm de pe primul loc cu maximum de puncte, dar dacă ascultăm alţi oameni şi presa, e altceva. Pentru mine acest turneu final trebuie să se termine cu zâmbetul pe buze, să ne bucurăm de fiecare reuşită, sper să ieşim învingătoare. Sunt aici să joc şi să mă bucur de handbal. Atenţia noastră nu se îndreaptă către presă, care face dezbinare între noi şi public, atenţia noastră nu se îndreaptă către negativ”, a spus ea.

Chestionată punctual despre procentajul atacului (48%, cel mai slab al turneului până acum), Laslo a precizat: ”Am făcut o balanţă cu apărarea, nu? Altfel nu câştigam cu Polonia, nu eram aproape cu Germania şi nu făceam poate meciul bun cu Norvegia. Avem o apărare bună, pe care nu am mai făcut-o nici la antrenamente, eu sunt în al 5-lea an la lot şi, poate, în ultimii 5-10 ani nu am avut o astfel de apărare. În formula asta nu am jucat nici la antrenamente. Poate despre asta sau şi despre asta ar trebui să vorbim!”.

Afla mai multe despre: cristina lasloromaniaeuro 2020campionatul european de handbal 

viewscnt
Articole similare