Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristina Laslo recunoaşte cu fair play: ”Germania a fost echipa mai bună!” VIDEO

Cristina Laslo recunoaşte cu fair play: ”Germania a fost echipa mai bună!” VIDEO

Handbal

Comentarii

Naţionala de handbal feminin a României a fost învinsă joi, la Kolding, de reprezentativa Germaniei, scor 22-19 (13-10), în meciul de deschidere al CE din Danemarca, disputat în grupa D.

Marcatoarele României au fost Neagu 4 goluri, Buceschi 3, Laslo 3, Ostase 3, Subţirică Iovănescu 2, Dincă 1, A. Popa 1, Seraficeanu 1, Iuganu 1, iar pentru Germania s-au remarcat Naidzinavicius 4, Bolk 4, Maidhof 4.

”Ne-am dorit victoria în acest meci, dar din păcate, în această seară, a fost mai bună Germania. Ne doream să începem cu dreptul, însă de azi privim deja spre următorul meci. Mâine vom avea o zi de pauză, sper să ne revenim şi să începem să câştigăm” a mărturisit Cristina Laslo, la finalul partidei.

Din lotul tricolor au absentat Laura Moisă, carantinată în Danemarca după testare pozitivă, şi Denisa Dedu, colega sa de cameră, neinclusă între cele 16 jucătoare până la primirea celui de-al doilea rezultat al testării. Crina Pintea nici nu a făcut deplasarea, fiind testată pozitiv înaintea plecării din ţară. Vezi rezumatul meciului mai jos:

Primele trei clasate vor continua în grupele principale, locurile 1-3 din grupele A şi B în grupa I, iar locurile 1-3 din grupele C şi D în grupa principală II, între 10-15 decembrie. Echipele se vor califica în grupele principale cu punctele acumulate în disputele cu celelalte adversare care ating această fază.

Afla mai multe despre: cristina laszlo 

viewscnt
Articole similare