Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristina Laszlo la finalul victoriei în faţa Poloniei: "Am crezut până la final şi ne-am luat punctele" VIDEO

Cristina Laszlo la finalul victoriei în faţa Poloniei: "Am crezut până la final şi ne-am luat punctele" VIDEO

Sporturi

Comentarii

Cristina Laszlo, una dintre jucătoarele de bază în victoria cu Polonia, s-a declarat fericită pentru primele puncte obţinute de România la acest EURO

România obţine prima victorie la Campionatul European de handbal feminin după victoria cu Polonia. A fost un început ezitant, la fel ca în partida cu Germania. Din fericire, adversarul a fost de un alt nivel astăzi, fapt ce ne-a permis să avem o revenire lejeră pe tabelă în ultimul sfert de oră al partidei.

Cristina Laszlo: "Ne-am îmbunătăţit nivelul. Nu a fost uşor, pentru că era un meci între două echipe cu zero puncte. Era un meci crucial pentru noi şi sunt foarte fericită pentru echipa mea, pentru că, din punct de vedere mental, am fost mult mai bine astăzi. Am început din nou prost, însă se pare că până la final ne-am revenit. Am stat mai bine mental decât ele, am crezut până la final şi ne-am luat punctele. Asta e cel mai important."

Pentru România urmează meciul cu Norvegia, favorita principală a turneului. Victria de astăzi este importantă pentru România deoarece în momentul acesta suntem calificaţi în măsură de 99% în grupele principale, acolo unde România va mai bifa 3 partide la acest turneu final. Favorită numărul 12 la câştigarea trofeului, se poate spune că pentru acest turneu final, România şi-a atins potenţialul. La cum arată lotul echipei naţionale în acest moment, orice victorie în grupa principală la acest turneu poate fi considerată un bonus.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: handbaleuro 2020 handbal 

viewscnt
Articole similare