Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristina Neagu a anunţat ce vrea să facă după ce se va retrage din activitate: ”Să ştii că îmi place şi m-am gândit la asta”

Cristina Neagu a anunţat ce vrea să facă după ce se va retrage din activitate: ”Să ştii că îmi place şi m-am gândit la asta”

Handbal

Comentarii

Cristina Neagu, declarată pentru a patra oară în cariera sa cea mai bună jucătoare de handbal din lume a vorbit la Telekom Sport în cadrul emisiunii Sport Report.

Cristina Neagu a fost declarată de IHF pentru a patra oară în carieră cea mai bună handbalistă a lumii, o performanţă unică în lumea handbalului. Fără discuţie, cariera sa este una impresionantă, iar distincţiile individuale obţinute între 2010 şi 2016 servesc drept mărturie pentru asta.

Dar ce va face după ce se va retrage marea noastră campioană? Cristina i-a explicat lui Silviu Tudor Samuilă la Telekom Sport: ”M-am gândit la toate lucrurile. Nu am ceva foarte clar stabilit. Sigur voi rămâne în sport pentru că sunt lucruri şi beneficii pe care le pot aduce sportului. În mare asta e ideea, nu ştiu exact...(Îţi place meseria de antrenor?) Să ştii că îmi place şi m-am gândit la asta. Cred că am un cap bun pentru un antrenor de handbal însă deocamdată mă bucur de jocul din teren şi vedem peste câţiva ani ce am de gând să fac” a declarat cea mai bună handbalistă din lume în cadrul emisiunii Sport Report.

Afla mai multe despre: cristina neagu 

viewscnt
Articole similare