Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristina Neagu a băgat frica în Ambros Martin: ”Dacă are o zi bună este de neoprit”

Cristina Neagu a băgat frica în Ambros Martin: ”Dacă are o zi bună este de neoprit”

Handbal

Comentarii

Antrenorul spaniol al echipei Gyor, Ambros Martin, se teme de vedeta formaţiei CSM Bucureşti, Cristina Neagu, despre care a spus că dacă prinde o zi bună este de neoprit. Tehnicianul o cunoaşte foarte bine pe Neagu, el fiind selecţionerul naţionalei României.

”Din experienţa mea, singura poziţie care poate face diferenţa la un eveniment ca Final Four este portarul. Asta nu înseamnă că nu cunosc puterea Cristinei Neagu şi nu-i respect calităţile unice. O respect foarte mult pe Neagu şi ştiu ce poate face în teren pentru că am antrenat-o”, a declarat Ambros Martin într-un interviu pentru site-ul eurohandball.com, înaintea meciului CSM Bucureşti – Gyor din semifinalele Champions League.

”Pentru mine nu este o problemă dacă Neagu înscrie 10 goluri. Cristina poate marca multe goluri într-un joc, iar dacă are o zi bună este de neoprit. Dar trebuie să le oprim pe celelalte jucătoare. Dacă Neagu are 12 goluri sau 14 goluri, dar le oprim pe celelalte jucătoare de la CSM Bucureşti, cred că avem o şansă”, a afirmat Ambros Martin, care astfel a arătat că se teme de Cristina Neagu.

Afla mai multe despre: cristina neaguambros martin 

viewscnt
Articole similare