Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristina Neagu a marcat 13 goluri în turul cu Vâlcea: ”Au fost puţin arogante în unele confruntări. Vrem să câştigăm şi returul!”

Cristina Neagu a marcat 13 goluri în turul cu Vâlcea: ”Au fost puţin arogante în unele confruntări. Vrem să câştigăm şi returul!”

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a învins sâmbătă, în deplasare, formaţia SCM Râmnicu Vâlcea, scor 33-24 (13-12), în turul optimilor Ligii Campionilor. Cristina Neagu, 13 goluri. Returul va avea loc în 13 martie, la Bucureşti.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Liscevici 7 goluri, Florică 5, pentru gazde, respectiv Neagu 13 şi Lazovici 7, pentru CSM.

”Ne-am pregătit foarte bine împotriva lor, acum, în campionat, deşi am fost foarte puţine jucătoare. Astăzi cred că am jucat la superlativ, de la prima jucătoare până la ultima, am pregătit meciul foarte bine şi cred că diferenţa de scor reflectă diferenţa dintre noi şi Vâlcea în acest moment” a spus Cristina Neagu, la finalul jocului.

”Cred că au fost câteva faze de apărare la rând, în care am luat mingea şi am dat câteva goluri mai rapide. La un moment dat m-am uitat pe tabelă şi am văzut că avem trei goluri. Parcă nu îmi dădusem seama de unde. Vâlcea a fost mereu foarte încrezătoare împotriva noastră, aş spune chiar un pic arogantă în unele confruntări. Noi am venit aici să câştigăm, am vrut să rezolvăm calificarea din primul meci. Sigur, există meciul retur şi trebuie să îl tratăm cu seriozitate. E sport şi niciodată nu ştii ce se poate întâmpla. E clar că e o diferenţă liniştitoare, însă vrem să câştigăm şi acasă” a mai spus cea mai bună handbalistă a lumii, după succesul categoric în faţa formaţiei din Vâlcea.

Manşa retur va avea loc în 13 martie, la Bucureşti, iar câştigătoarea din dubla manşă se va califica în sferturile de finală, în care va întâlni Krim Ljubljana sau CSKA Moscova.

Sferturile de finală sunt programate între 3-11 aprilie, urmate de Turneul Final Four de la Budapesta, în 29-30 mai.

Deţinătoarea Ligii Campionilor este formaţia Gyor ETO.

Afla mai multe despre: cristina neagu 

viewscnt
Articole similare