Experiențe împreună.
You are here:

Cristina Neagu anunţă că a fost operată cu succes: "M-am trezit cu zâmbetul pe buze!" Mesajul motivaţional al căpitanului naţionalei

Cristina Neagu anunţă că a fost operată cu succes: "M-am trezit cu zâmbetul pe buze!" Mesajul motivaţional al căpitanului naţionalei

Handbal

Căpitanul naţionalei de handbal feminin, Cristina Neagu, a fost operată cu succes, miercuri, la genunchiul drept, în urma accidentării de la Campionatul European din Franţa, a anunţat interul stânga, pe pagina sa de Facebook.

"M-am trezit cu zâmbetul pe buze! Totul a decurs bine şi de acum înainte cu toată forţa spre revenire! Vă mulţumesc pentru mesaje şi sprijin!", a notat Cristina Neagu, într-o postare pe Facebook.

Handbalista a suferit o ruptură de ligament anterior încrucişat la genunchiul drept în timpul meciului cu Ungaria, la Campionatul European din Franţa.

În 2014, în luna ianuarie, Neagu şi-a rupt ligamentele la genunchiul stâng şi a apelat tot la medicii belgieni pentru operaţie.

Intervenţia de miercuri a fost a treia majoră din cariera sa, cea mai gravă fiind la umărul drept, în SUA, în urma căreia a stat departe de teren un an şi jumătate.

Echipa sa de club, CSM Bucureşti, cu care mai are contract până în iunie 2019, a anunţat că o susţine pe toate planurile şi îi va propune prelungirea angajamentului. Sezonul 2018-2019 este încheiat pentru Cristina Neagu, care va fi nevoită să suporte recuperarea de circa şase luni.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta