Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristina Neagu are probleme şi acum din cauza accidentării la genunchi: "Deşi mă simt mai bine, trebuie să fac recuperare după fiecare meci"

Cristina Neagu are probleme şi acum din cauza accidentării la genunchi: "Deşi mă simt mai bine, trebuie să fac recuperare după fiecare meci"

Handbal

Comentarii

Cristina Neagu a mărturisit că încă mai are probleme din cauza accidentării la genunchi, fiind nevotiă să facă recuperare după fiecare meci.

"Se ştiu problemele mele la genunchi. Deşi mă simt mai bine, trebuie să fac recuperare după fiecare meci. Şi gheaţa mă ajută foarte mult", a declarat Cristina Neagu, la finalul meciului cu Gloria Bistriţa.

CSM Bucureşti a învins, miercuri, în Sala Polivalentă din Capitală, formaţia Gloria Bistriţa, scor 28-25, în etapa a 13-a din Liga Florilor.

"Cred că a fost un meci cu bune şi cu rele. Am început foarte bine meciul, din păcate le-am dat şansa să se întoarcă în partidă şi apoi ne-am chinuit până spre final de meci. Cred că dacă continuam să jucăm cum am jucat în primele 15 minute, ne duceam la o diferenţă mai mare de goluri şi nu aveam atât de multe probleme. Însă e clar că niciun meci nu mai este uşor în Liga Naţională, toate echipele se bat, toate echipele vor să câştige împotriva noastră. Aşa că luăm lucrurile pozitive, vom analiza tot ce am greşit în această partidă, cred că am luat destule goluri, şi mergem mai departe.

Nu avem cum să fim în formă maximă şi cred că nici nu avem nevoie să fim în formă maximă în luna ianuarie. Trebuie să creştem de la meci la meci. Din păcate, programul profităm de fiecare ocazie şi să creştem de la meci la meci. 5.59 Nu tebuie să fim în formă maximă acum, dar trebuie să jucăm cât se poate de  bine pentru a câştiga", a adăugat Cristina Neagu.

Cât despre numirea noului selecţioner Bogdan Burcea: Nu sunt eu în măsură să spun dacă este o alegere bună sau nu. E clar că rezultatul de la Campionatul Mondial nu a mulţumit pe nimeni, însă cred că, în condiţiile în care am plecat la acest Campionat Mondial, era foarte greu să obţinem mai mult de atât. Repet, nu sunt eu în măsură să comentez dacă este o schimbare pozitivă sau nu. Eu sunt jucătoare la echipa naţională şi o să încerc să îmi fac treaba indiferent de antrenorul care mă antrenează. Din păcate, asta estre soarta antrenorilor, dacă nu au rezultate, sunt schimbaţi".

Jocurile Olimpice de la Tokyo, marele obiectiv al Cristinei Neagu

"Urmează o perioadă foarte importantă, urmează turneul preolimpic, dar şi calificări la Campionatul European. Pentru mine, personal, avem un obiectiv extrem de important, calificarea la JO, aşa că eu cred că trebuie să facem tot ceea ce depinde de noi pentru a obţine această performanţă. Pentru că se ştie că Jocurile Olimpice sunt o dată la patru ani şi este extrem de greu să ajungi la un turneu de calificare. Ce să mai spunem să ajungi acolo să joci. Aşa că toate gândurile pozitive pentru luna martie la echipa naţională", a încheiat Neagu.

Afla mai multe despre: neagu 

viewscnt
Articole similare