Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristina Neagu critică dur arbitrajul din meciul cu Metz, pierdut de CSM! ”A fost extrem de ostil”

Cristina Neagu critică dur arbitrajul din meciul cu Metz, pierdut de CSM! ”A fost extrem de ostil”

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a trăit cu mari emoţii meciul cu Metz, din Franţa, însă într-un final a reuşit calificarea în Final Four, în ciuda înfrângerii, scor 20-27.

La finalul partidei, Cristina Neagu i-a ”tocat” pe arbitrii meciului, precizând că echipa bucureşteană a avut parte de un arbitraj ostil.

"Am intrat cu handicap de 5 goluri la pauză , am vorbit la vestiar să fim liniştite, concentrate. Nu m-am temut, avem mai multă experienţă şi mai multă valoare. Şi arbitrajul a fost cum a fost şi nu ne-am putut face jocul. Am avut parte de un arbitraj extrem de ostil. A favorizat echipa gazdă din primul moment al meciului. Arbitrul mi-a spus din primul minut că dacă mai ating pivotul îmi dă eliminare. Mai avem multe de pus la punct, şi la Budapesta jucăm pe teren ostil.

Trebui să jucăm mult mai bine dacă vrem să jucăm pentru trofeu. Nu am nicio preferinţă, va fi un Final Four foarte echilibrat. Contează foarte mult forma din ziua semifinalei, să ai şi un pic de noroc. Mai avem o lunp, e clar că avem de analizat, ne vom pregăti mai bine pentru că vrem să mergem la Budapesta cu şanse la trofeul Ligii Campionilor", a spus Cristina Neagu la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cristina neagucsm bucurestimetz 

viewscnt
Articole similare