Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristina Neagu, de neoprit! ”Ajunsesem la un moment dat la planul C împotriva ei şi în timpul acesta ne gândeam că dacă nu merge planul C, ce facem?”

Cristina Neagu, de neoprit! ”Ajunsesem la un moment dat la planul C împotriva ei şi în timpul acesta ne gândeam că dacă nu merge planul C, ce facem?”

Handbal

Comentarii

Adrian Vasile, antrenorul echipei CSM Bucureşti şi secundul naţionalei Muntenegrului a avut-o ca adversară pe Cristina Neague la turneul final din Japonia.

El a mărturisit în exclusivitate pentru Telekom Sport că staff-ul tehnic al Muntenegrului a făcut trei strategii diferite pentru a o bloca pe Neagu, dar valoarea româncei le-a dat planurile peste cap: ”Credeţi-mă că împotriva României la Mondial ajunsesem la un moment dat la planul C împotriva ei şi în timpul acesta ne gândeam că dacă nu merge planul C, ce facem?   Pentru că efectiv nu mai ştiam ce să facem la un moment dat. Valoarea ei, şi cred că asta se întâmplă tot timpul cu jucătorii foarte valoroşi, îşi vor putea tot timpul arăta calitatea, indiferent de ce planuri tactice se fac împotriva lor, pentru că asta faci cu cei buni întotdeauna” a spus Vasile.

”Mă bucur foarte mult că Cristina a avut un Mondial aşa cum l-a avut, cred că a jucat poate peste aşteptările inclusiv ale tuturor, inclusiv ale ei, aşa că din punctul acesta de vedere sigur e mulţumită cu tot ce a făcut acolo. Cred că a încercat să ajute echipa cât a putut de mult şi a făcut-o la fel poate aproape de o limită” a mai adăugat antrenorul secund al Muntenegrului.

”Într-un final, şi noi şi ea cred că suntem mulţumiţi de faptul că o vedem din nou în teren şi de faptul că poate îi vedem şi fericirea pe faţă atunci când joacă handbal, lucrul care cred că îi place cel mai mult în viaţă” a încheiat Adrian Vasile.

Afla mai multe despre: cristina neaguadi vasile 

viewscnt
Articole similare