Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristina Neagu, despre programul CSM-ului: "Urmează o perioadă foarte încărcată. Jucăm din trei în trei zile"

Cristina Neagu, despre programul CSM-ului: "Urmează o perioadă foarte încărcată. Jucăm din trei în trei zile"

Handbal

Comentarii

Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti a vizitat Salonul Auto Bucureşti.

Cristina Neagu a fost şi ea prezentă şi a vorbit despre prezenţa CSM-ului in Champions League. 

"Săptămâna viitoare mergem in Germania, avem meci, o să jucăm la trei zile. O să avem un program foarte incarcat. Sigur că aşa cum bănuiţi şi voi nu e este inceputul de sezon pe care ni-l doream, dar mai sunt multe meciuri de jucat, suntem abia la inceput de drum. Sunt multe puncte puse in joc şi sper ca de acum incolo să obţinem cât mai multe!", a declarat Neagu.

"Nu-mi doresc neapărat să fac un test drive cu ea"

Neagu a fost întrebată dacă ar vrea să testeze un model Tesla, însă maşina respectivă nu o atrage.

"Mie îmi plac foarte mult maşinile. Nu ştiu cât de mult le plac fetelor, pentru că am terminat destul de repede acest tur. Mie îmi plac maşinile, din păcate la noi în ţară nu prea ai unde să mergi cu viteză şi oricum eu prefer să merg aşa mai 'safe' (n.r în siguranţă), să fie totul în regulă, să nu am parte de accidente. Asta e cel mai important.

Am un prieten care are un model Tesla, m-am urcat în ea, am văzut cum arată în interior şi e destul de ciudată. Nu-mi doresc neapărat să fac un test drive cu ea. Când aleg o maşină mă uit la culoare, la măsurile de siguranţă, la opţiuni, sunt mai multe lucruri pe care le iau în calcul. Sunt destul de pretenţioasă când îmi aleg o maşină, îmi doresc să-mi placă cu adevărat şi să mă simt bine când merg cu ea", a spus Cristina Neagu, la Salonul Auto Bucureşti.

Afla mai multe despre: cristina neaguehandbalcsm bucuresti 

viewscnt
Articole similare