Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristina Neagu, despre situaţia de la CSM Bucureşti: ”E greu din mers să pui lucrurile la punct şi să ai rezultate”

Cristina Neagu, despre situaţia de la CSM Bucureşti: ”E greu din mers să pui lucrurile la punct şi să ai rezultate”

Handbal

Comentarii

Cristina Neagu este de părere că nu accidentarea sa a dus CSM Bucureşti la un pas de ratarea campionatului şi a calificării în Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal faminin.

Cea mai bună handbalistă a lumii consideră că un cumul de factori a dus la situaţia actuală de la echipă.

”Nu e vorba doar de mine. S-a accidentat şi Kurtovic. Eram interii titulari. Au apărut apoi şi alte probleme şi toate lucrurile acetea au dus la rezultatele mai slabe. De mine se ştia deja din decembrie, deci nu.

Nu ştiu, sunt mai multe de discutat, nu vreau să intru în amănunte. Ne dorim din suflet să câştigăm titluri şi să câştigăm sfertul de finală şi să mergem în Final Four. Însă trebuie să înţelegem că problemele medicale sunt probleme şi peste care nu poţi trece cu vederea. Afectează jocul echipei. Având multe accidentate e greu din mers să pui lucrurile la punct şi să ai rezultate”, a spus Cristina Neagu la Telekom Sport.

De patru ori cea mai bună handbalistă a lumii

Cristina Neagu a fost declarată, luni, de forul internaţional de profil (IHF), cea mai bună jucătoare a lumii în anul 2018, aceasta fiind a patra distincţie de acest fel pentru sportiva tricoloră.

Neagu este prima jucătoare din lume care câştigă de patru ori acest titlu din partea federaţiei internaţionale.

După anii 2010, 2015 şi 2016, când a primit, de asemenea, cea mai înaltă distincţie individuală din partea IHF, Cristina Neagu este aleasă pentru a patra oară cea mai bună jucătoare a lumii, de această dată pentru anul 2018.

Afla mai multe despre: neaguhandbal feminin 

viewscnt
Articole similare