Experiențe împreună.
You are here:

Cristina Neagu donează banii din vânzarea tricourilor CN8 către Crucea Roşie Română

Cristina Neagu donează banii din vânzarea tricourilor CN8 către Crucea Roşie Română

Handbal

Comentarii

Handbalista Cristina Neagu, căpitanul echipei naţionale, s-a implicat în sprijinul către Crucea Roşie Română, prin donarea fondurilor provenite din vânzarea tricourilor CN8, care au fost reduse la preţ.

"Suntem alături de Cristina Neagu şi vrem să contribuim la eforturile celor de la Crucea Roşie Română. Tricourile galbene CN8 sunt din acest moment reduse la 70 de lei, iar sumele încasate din vânzarea lor vor fi donate pentru achiziţionarea de materiale necesare în spitale în aceasta perioadă", anunţă Sports HUB, care se ocupă de vânzarea obiectelor promoţionale marca Cristina Neagu.

În mod normal, un tricou original CN8 costă 130 de lei.

Tricoul galben, culoarea echipei naţionale, are următoarele specificaţii: 100% bumbac organic, cu croială Relaxed Fit, este în CN8 Heartbeat Collection 018, are imprimată grafica-semnătură Cristina Neagu, dedicată evoluţiei ei în echipa naţională a României de handbal, precum şi silueta sportivei.

"Trecem printr-o perioadă plină de incertitudini şi cred că fiecare dintre noi se străduieşte să dea o mână de ajutor. Am luat decizia ca tricourile galbene din colecţia personală CN8 să fie reduse la preţul special de 70 de lei, iar toate veniturile din vânzarea lor vor fi donate către Crucea Rosie Romana, pentru achiziţionarea de materiale necesare în spitale în această perioadă. Mulţumesc echipei mele Sports-HUB pentru susţinerea şi implementarea acestei iniţiative", a afirmat Neagu.

viewscnt
Articole similare
ANALIZA Simona Halep, traseu infernal la Roland-Garros. Ce "pericole" o pandesc pe...