Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristina Neagu după revenirea pe teren: ”Este o zi specială pentru mine. Sper să pot juca în continuare”

Cristina Neagu după revenirea pe teren: ”Este o zi specială pentru mine. Sper să pot juca în continuare”

Handbal

Comentarii

Handbalista Cristina Neagu a declarat, duminică, după meciul câştigat de CSM Bucureşti în faţa echipei MKS Lublin, în Liga Campionilor, că pentru ea este o zi specială şi că este foarte mulţumită.

”Sunt foarte bucuroasă pentru că am câştigat astăzi. Ştiam că Lublin este mult mai bună pe teren propriu. Am simţit acest lucru pe propria noastră piele. Ştiam că vor avea parte şi de sprijinul fanilor. Am făcut o treabă bună şi vom merge acasă cu cele două puncte. 

Sunt extrem de fericită. Este un meci special pentru mine, pentru că am revenit după aproape zece luni de la operaţie. A fost o perioadă foarte grea pentru mine, am avut multe probleme cu genunchiul, recuperarea nu a decurs aşa cum mi-aş fi dorit eu. Faptul că am jucat aici primele mele minute înseamnă foarte mult pentru mine şi sper să continui, să fiu bine, sper ca şi genunchiul meu să fie bine mâine, ca să pot juca în continuare săptămâna viitoare, atât în Liga Campionilor, cât şi în Liga Naţională”, a spus Neagu la conferinţa de presă.

Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 28-19, formaţia MKS Perla Lublin, într-un meci din grupa B a Ligii Campionilor, la care Cristina Neagu a jucat pentru prima dată după decembrie 2018.
 
Neagu a înscris patru goluri. Ea a revenit pe teren la aproape un an după ruptura de ligament încrucişat anterior la genunchi, suferită la Campionatul European de anul trecut.

Afla mai multe despre: cristina neagucsm bucurestihandbal 

viewscnt
Articole similare