Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristina Neagu: ”M-am gândit să mă retrag după ratarea calificării la Jocurile Olimpice. Poate ar fi bine să fac o pauză!”

Cristina Neagu: ”M-am gândit să mă retrag după ratarea calificării la Jocurile Olimpice. Poate ar fi bine să fac o pauză!”

Handbal

Comentarii

Cristina Neagu a declarat într-un intevriu că s-a gândit serios la o retragere din echipa naţională, însă recunoaşte că se simte foarte ataşată de reprezentativa României.


Cristina Neagu a recunoscut într-un interviu acordat jurnalistului Cătălin Striblea, că a luat în calcul retragerea de la echipa naţională. Ea nu exclude ca pe viitor să facă o pauză de la naţionala României: ”Da, m-am gândit, mai ales după ce am ratat calificarea la Jocurile Olimpice, că poate ar fi bine să fac o pauză. Nu neapărat să mă retrag definitiv de la echipa naţională, dar că ar fi bine să fac o pauză. Există această posibilitate ca în viitorul apropiat să fac o pauză de la echipa naţională” a mărturisit Neagu.

Despre motivele care ar forţa-o să ia o astfel de decizie, Neagu a spus: ”Oboseală în primul rând fizică şi aceste probleme care sunt, pe care nu pot să le neg, din punct de vedere fizic, îşi spun cuvântul la un moment dat. Există şi această oboseală psihică, nu pot să o ascund, dar ştiu că după o perioadă, când o să mă simt din nou bine, o să îmi doresc să fiu la echipa naţională. Echipa asta naţională face parte din mine şi, cel mai frumos sentiment pe care îl pot trăi pe terenul de handbal este atunci când joc la echipa naţională.” a explicat Cristina.

Fără doar şi poate, cea mai valoroasă handbalistă a României, Neagu s-a declarat dependentă de echipa naţională: ”Nu ştiu, eu sunt dependent de echipa naţională. Acum să spună alţii dacă şi echipa naţională este dependentă de mine. Dar cred că echipa naţională nu poate să fie dependentă de nicio jucătoare şi nici nu ar trebui. Gândeşte-te că, şi când joc la modul ăsta, tot se întâmplă să pierdem. Deci nu cred... cred că dependenţa este un cuvânt totuşi prea dur”

Cum văd însă colegele ei de pe teren situaţia? ”Nu ştiu, că nu mi-a spus nimeni lucrul ăsta în faţă. Sigur, când ai un jucător bun în echipă, te simţi mai în siguranţă cu acel jucător, este normal. Este normal să gândeşti aşa, te simţi mai în siguranţă, dar asta nu înseamnă că tu nu poţi să îţi faci jocul sau nu poţi să faci acele lucruri care te-au făcut să ajungi să joci în aceeaşi echipă cu acei jucători buni”

Neagu a vorbit şi despre planurile sale de viitor: ”Nu ştiu, în ultimul timp mă bate foarte tare gândul să fac şcoala de antrenori. Da, cred că o să îmi fie foarte greu să stau departe de handbal. O să fie foarte greu, dar.... cred că e şi foarte greu să fii antrenor. Pentru că tu pregăteşti, antrenezi, dar lucrurile nu mai ţin de tine, ţin de cei care sunt în teren” a mai spus Cristina Neagu.

Afla mai multe despre: cristina neaguechipa naţională de handbal 

viewscnt
Articole similare