Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristina Neagu nu se lasă copleşită de emoţii înaintea confruntării cu Gyor: ”Odată ajunşi la Budapesta întrăm într-o altă atmosferă”

Cristina Neagu nu se lasă copleşită de emoţii înaintea confruntării cu Gyor: ”Odată ajunşi la Budapesta întrăm într-o altă atmosferă”

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti este echipa cotată cu şansa a patra la câştigarea trofeului Ligii Campionilor la handbal feminin, însă acest lucru nu o sperie pe Cristina Neagu, prezentă pentru a cincea oară în Final Four-ul competiţiei.

”Da, nu neaparat emoţii sau să spunem emoţii constructive pentru că odată ajunşi la Budapesta intri într-o altă atmosferă, într-o altă stare. Ieri poate ne gândeam mai sunt două zile până la meci însă astăzi e vineri, mâine jucăm împotriva Gyor-ului”, a spus Cristina Neagu.

Jucătoarea română este conştientă de presiune care apasă pe umerii săi, dar încearcă să facă abstracţie de acest lucru. ”Este o presiune mare pe umerii mei, însă încerc să nu mă gândesc prea mult la asta. 

Eu îmi doresc, dacă e necesar eu să nu înscriu niciun gol, dar noi să câştigăm mâine, eu aş fi extrem de fericită pentru că este un joc de echipă, este semifinală de Liga Campionilor şi contează mai puţin cât înscrie fiecare sau ce se întâmplă. Contează ca fiecare să dea totul pe teren”, a mai spus Cristina Neagu.

Afla mai multe despre: cristina neagufinal four handbal,  

viewscnt
Articole similare