Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristina Neagu pune condiţii clare ca să rămână la CSM Bucureşti: salariu de 30.000 de euro lunar!

Cristina Neagu pune condiţii clare ca să rămână la CSM Bucureşti: salariu de 30.000 de euro lunar!

Handbal

Comentarii

Jucătoarea celor de la CSM Bucureşti îşi termină contractul pe 30 iunie. Aceasta a declarat în repetate rânduri că vrea să continue în România, dar că în ultimul timp a fost mai preocupată de programul ei de recuperare de după operaţia la genunchiul drept.

Conform GSP, cea mai bine plătită jucătoare de la CSM Bucureşti, cu un contract lunar de 22.000 €, vrea acum 30.000 € pentru a-şi prelungi înţelegerea! “I-a băgat în şedinţă. Toţi factorii de decizie din club nu ştiu ce să facă, pentru că e clar că nu o pot pierde pe Cristina Neagu. Toată lumea le-ar sări în cap. Adică ei vor să facă o echipă românească, dar fără Neagu?”, a declarat o persoană importantă din club pentru sursa citată.
 
Cristina Neagu a fost nominalizată, joi, de către IHF, pentru a cincea oară consecutiv la titlul de cea mai bună jucătoare a lumii. Neagu a mai câştigat de trei ori cea mai înaltă distincţie a handbalului mondial. Cristina Neagu (30 de ani) a mai cucerit titlul de cea mai bună jucătoare a lumii în 2010, 2015 şi 2016.

”În această perioadă grea pentru mine am primit o veste excelentă! Aşa cum vă spuneam, anul 2018 a fost unul foarte bun şi se concretizează prin a cincea nominalizare consecutivă la titlul de cea mai bună jucatoare a lumii! Sunt mândră şi onorată să am această şansă şi am nevoie de sprijinul vostru!”, a transmis Cristina Neagu, aflată în recuperare după operaţia de ruptură de ligament, suferită în timpul Campionatului European din 2018.
 

Afla mai multe despre: cristina neagu. csm bucurestisalariubanidecizieanunt 

viewscnt
Articole similare