Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristina Neagu rămâne optimistă după eşecul de la "Mondialul" din Japonia. "Locul 12 nu ne onorează, însă vom da totul pentru a ajunge la Jocurile Olimpice"

Cristina Neagu rămâne optimistă după eşecul de la "Mondialul" din Japonia. "Locul 12 nu ne onorează, însă vom da totul pentru a ajunge la Jocurile Olimpice"

Handbal

Comentarii

Interul stânga al naţionalei României şi al celor de la CSM Bucureşti, Cristina Neagu a sintetizat pe reţelele de socializare parcursul de la Campionatul Mondial din Japonia. Chiar dacă au colegele sale au părăsit turneul cu îngenuncheate, Neagu este convinsă că situaţia se va schimba până la Turneul Preolimpic din luna martie.

Naţionala României a încheiat pe locul 12 la Campionatul Mondial din Japonia, care se desfăşoară în aceste zile. Dincolo de poziţia în clasament, a fost prestaţia dezamăgitoare, pe alocuri dezastruoasă a "tricolorelor" în partide considerate la îndemână. Totul a culminat cu înfrângerea ruşinoasă suferită în faţa Japoniei, scor 20-37, fără aportul Cristinei Neagu.

Meciurile României la Campionatul Mondial:

  • România - Spania 16-31
  • România - Senegal 29-24
  • România - Kazahstan 22-20
  • România - Muntenegru 26-27
  • România - Ungaria 28-27
  • România - Rusia 18-27
  • România - Suedia 22-34
  • România - Japonia 20-37

Cristina Neagu a postat un mesaj pe pagina personală de Facebook, în care asigură că naţionala va arăta altfel la Turneul Preolimpic şi vă vor da totul pe teren pentru a ajunge la Tokyo.

"Pentru noi, Campionatul Mondial s-a terminat ieri. Locul 12 nu ne onorează, dar avem o echipă tânără şi neexperimentată, iar multe dintre fete si-au facut debutul la un astfel de turneu final.Ne-am dorit, ne-am luptat, dar atât s-a putut de această dată. Suntem calificate la turneul preolimpic din luna martie datorită locului 4 de la Campionatul European de anul trecut, pe care tot NOI l-am obţinut. Vom da totul pentru a ajunge la Jocurile Olimpice de la Tokyo, si am încredere că această experienţă ne va face mai puternice. Mulţumiri speciale celor care au călătorit până în Japonia pentru a fi alături de noi, dar mai ales pentru că după înfrângeri au strigat şi mai tare “Hai România”!", a fost mesajul Cristinei Neagu, postat pe Facebook.

Afla mai multe despre: handbal 

viewscnt
Articole similare