Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristina Neagu, reacţie cât se poate de sinceră după înfrângerea cu Olanda: "Nu caut scuze, dar..."

Cristina Neagu, reacţie cât se poate de sinceră după înfrângerea cu Olanda: "Nu caut scuze, dar..."

Handbal

Comentarii

Cristina Neagu a pus înfrângerea suferită de România în faţa Olandei, în grupele principale ale Campionatului European de handbal feminin, pe seama modului în care s-a apărat tricolorele.

"Când nu ai apărare, nu merge nici poarta. Am încercat, dar efectiv foarte puţine lucruri ne-au ieşit astăzi. Ne-am pregătit, însă şi sistemul ăsta competiţional nu ne-a ajutat prea mult. Au fost trei zile în care am ieşit din ritmul competiţiei. Nu caut scuze, trebuie să analizăm ce am făcut, a fost o zi slabă, slabă de tot şi nu ne mai permitem paşi greşiţi", a declarat Cristina Neagu, la TVR.

Neagu rămâne încrezătoare în şansele României de a ajunge în semifinale.

"Nu trebuie să dezarmăm, pentru că şansele sunt în continuare foarte mari de a merge în semifinale. A fost o zi slabă, nu un turneu slab. Până acum am jucat foarte bine. De mâine începem să ne gândim la Spania. Vedeţi cum e programul, ai trei zile libere, apoi joci două meciuri la rând. Încercăm să facem două meciuri bune în faţa Spaniei şi a Ungariei şi să mergem mai departe", a adăugat Cristina Neagu.

Naţionala de handbal feminin a României a suferit duminică, la Nancy, prima înfrângere la CE din Franţa, scor 24-29 (10-11), cu reprezentativa Olandei, în primul meci din grupa principală a II-a. Olanda face 6 puncte, tricolorele rămân cu 4.

Afla mai multe despre: neaguromaniaolanda 

viewscnt
Articole similare