Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristina Neagu şi Adi Vasile au tras concluziile după înfrângerea cu Metz şi au analizat meciul cu Vâlcea din Liga Campionilor: "Regret că nu e cu public!"

Cristina Neagu şi Adi Vasile au tras concluziile după înfrângerea cu Metz şi au analizat meciul cu Vâlcea din Liga Campionilor: "Regret că nu e cu public!"

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a pierdut, sâmbătă, scor 25-22 cu Metz, în grupele Ligii Campionilor, iar Adrian Vasile şi Cristina Neague, antrenorul şi cea mai importantă jucătoare a "Tigroaicelor", au vorbit după partidă. Cei doi au discutat cu presa la revenirea în România, după deplasarea de la Metz.

Ambii, şi Neagu, şi Adi Vasile, au spus că vor victoria împotriva lui SCM Rm. Vâlcea, echipă pe care o vor întâlni în următoarea fază a Ligii Campionilor. Vâlcea şi CSM Bucureşti se vor întâlni şi în campionat în meci direct. Cristina Neagu a spus că regretă că meciul nu va avea public.

"(n.r.- despre meciul cu Metz)Cred că în priam repriză nu am reuşit să ne apărăm aşa cum ne-am dorit, am primit foarte multe goluri. În a doua repriză am jcuat mai bine în apărare, am primit doar 9 goluri. Dacă am fi făcit lucrul ăsta şi în prima repriză, probabil că scorul era diferit. Asta este, suntem pe locul 3, jucăm această optime de finală împotriva celor de la Vâlcea, bineînţeles că vrem să câştigăm şi să ne calificăm în sferturi.

Da, în următoarea perioadă întâlnim Vâlcea şi în campionat şi în Liga Campionilor. Sigur, două comeptiţii diferite, însă ne dorim să performăm în ambele. Pentru că vrem să desprindem în fruntea clasamentului în campionatul României şi vrem să ne calificăm în sferturi, aşa că o să facem tot ţine de noi să reuşim lucrul acesta. Nu o să fie uşor, venim după o perioadă grea, multe meciuri, multe fete care revin după accidentări, s-a strâns un pic oboseala, însă dorinţa de a câştiga este foarte mare şi să fim în fiormă bună şi să câştigăm.



E un regret că nu e public cu orice confruntare, sincer. Pentru că sportul arată diferit fără spectatori. Însă aceasta este situaţie, ne bucurăm că putem să jucăm în continuare handbal aşa că sper ca fanii noştri să ne susţină din faţa televizoarelor.

Trebuie să încercăm cele care suntem sănătoare să dăm un randament cât mai bun, abordăm meciurile la victorie. Avem nevoide de o apărare foarte bună în fiecare meci. Aşa cum spujne mereu, apărarea câştigăm meciurile şi cred că asta e cel mai important. Să reuşim să ne apărăm şi să nu primim mai mult de 24-25 de goluri"
, a spus Cristina Neague, la sosirea în România.

Adrian Vasile a vorbit şi el despre meciul cu Metz, dar şi cel care urmeaăz, cu SCM Rm. Vâlcea. "Cred că orice confruntare care implică o eliminare vine cu un nivel de adrenalină,  cu un nivel de suspans. este partea finală a campionatului, aşa că cu siguranţă devien tot mai atractiv. 0419 Cred că fiecare meci ar putea să fie o poveste în sine, aşa că aşa căm le-am spus fetelor şi înaintea meciuluid ela Metz, este momentul în care trebuie să culegem roadele muncii inclusiv din sezonul trecut când nu am putut să încheiem competiţia.

Într-adevăr este un ritm foarte alert însă nu e cu nimic diferit cu orice sezon. 0501 Sigur competiţia s-a schimbat. Ai două meciuri eliminatorii, înainte era doar cel din sferturi. Noi trebuie să ne adaptăm la situaţia pe care o avem. La ora meciului să fim în cea mai bună formă pe care o avem. Astfel încât rezultatul să fi tranşat în favoarea noastră.

Cred că o echipă trebuie să încerapă din a cunoaşte cine va fi antrenor la startul următorului sezon şi artunci împreună csă gândească echipa pentru sezonul viitor. Sunt multe dintre fete pe care ni le-am dorit să rămână, inclusiv fetele care sunt acum şi care vor veni.

Echipa de la anul o să fie o echipă bună, poate şi altfel pentru că în fiecare sezon are povestea lui. Sunt trei săptămâni în care vom întâlni Vâlcea de 3 ori. Cred că e intereant cun viaţa scoate lucruri atât de speciale şi pebntru mine este o provocare pe acre o îmbrtăţişez şi abia aştept", a spus Adrian Vasile.

Afla mai multe despre: csm bucurestiadi vasilecristina neaguevalcealiga campionilormetz 

viewscnt
Articole similare