Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Cristina Neagu trăieşte prin şi pentru handbal!” Adi Vasile a fost invitat la Zoom Sport: ”Sezonul acesta nu există o campioană!”

”Cristina Neagu trăieşte prin şi pentru handbal!” Adi Vasile a fost invitat la Zoom Sport: ”Sezonul acesta nu există o campioană!”

Handbal

Comentarii

Adrian Vasile, antrenorul formaţiei CSM Bucureşti a fost invitatul Geaninei Iacob în cadrul emisiunii Zoom Sport de la Telekom Sport

Provocat de moderatoarea Geanina Iacob să explice cum reuşeşte să se motiveze Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă a lumii, antrenorul Adrian Vasile a mărturisit:

”Cristina ca şi multe alte fete din echipă au un singur lucru în cap: vor să castige! Stim cât este ea de competitivă. Ea îşi trăieşte viata prin şi pentru handbal, la fel ca toti marii sportivi. Atunci când faci un sport toată viaţa ta se sechimbă, pentru ca trebuie să-ţi duci organismul la anumite limite. Ne bucurăm de ea că e sănătoasă şi sper să i se îndeplinească dorinţa aia mare în sezonul acesta” a mărturisit Adrian Vasile, la Zoom Sport de la Telekom Sport.

Referitor la finalul atipic de sezon din campionatul naţional, Adrian Vasile s-a declarat din nou nemulţumit de decizia finală a FRH:

”Nu există campioană în sezonul ăsta, aceasta este părerea mea. Noi, ca antrenori, suntem obişnuiţi să avem un rezultat al muncii noastre, pentru că o victorie se obţine pe teren. Noi am fost puşi pe locul 2 deşi eram la egalitate de puncte. Sigur pandemia vine cu lucruri total aparte, dar în continuare nu cred că a fost o decizie fair play şi aşa cum era campionatul decizia aceasta nu a fost deloc una fair play” a mai punctat antrenorul formaţiei CSM Bucureşti, la Zoom Sport.

Afla mai multe despre: cristina neagu 

viewscnt
Articole similare