Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Crişul Chişineu Criş se retrage din Liga Florilor la handbal feminin deoarece nu mai sunt bani pentru salariile jucătoarelor

Crişul Chişineu Criş se retrage din Liga Florilor la handbal feminin deoarece nu mai sunt bani pentru salariile jucătoarelor

Sporturi

Comentarii

„Realitatea este că nu sunt bani”

Doar 6 etape au disputat fetele de la Crişul Chişineu Criş din actuala ediţie a Ligii Florilor. Noul Consiliu de Administraţie al Clubului Sportiv a votat luni retragerea echipei de handbal feminin din Ligă Naţională. Nu acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu echipa de fotbal din Liga a 3-a. Aceasta din urmă îşi poate continua evoluţia din campionat.

Din păcate, bugetul oraşului nu suportă susţinerea echipei de handbal în Liga Florilor. S-a discutat cu nişte firme private pentru sponsorizare, dar aportul acestora nu ar fi fost unul foarte mare, tot pe bugetul local ar fi rămas greul. Ştim că domnul primar Flavius Chereji a promis public că va susţine şi mai departe echipa de handbal, dar când a făcut acele declaraţii nu ştia exact ce presupune asta din punct de vedere financiar. Ştim că imaginea oraşului ar putea avea de suferit, dar nu avem de ales” a declarat Sebastian Mann, noul preşedinte al Consiliului de Administraţie al CS Crişul Chişineu Criş.
Echipa de hanbal feminin Crişul Chişineu Criş se va retrage din Liga Florilor după ce apucase să dispute 5 meciuri, toate pierdute, la care se mai adaugă eşecul la „masa verde” cu Universitatea Cluj. Jucătoarele de la Crişul Chişineu sunt neplătite de două luni.
 
Aradul a mai pierdut în ultimele luni o echipă de primă ligă, CS ProVolei renunţând să participe în Divizia A1 la volei masculin.

Posted by Andrei Badea

Afla mai multe despre: liga florilor 

viewscnt
Articole similare