Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Criteriile angajării lui Laurenţiu Reghecampf la Craiova: ”Asta este cheia pentru un antrenor al Universităţii”

Criteriile angajării lui Laurenţiu Reghecampf la Craiova: ”Asta este cheia pentru un antrenor al Universităţii”
Comentarii

Cu ore înainte numirii oficiale a lui Laurenţiu Reghecampf la Universitatea Craiova, Sorin Câţu a făcut un portret al antrenorului ideal pentru olteni.

Laureţiu Reghecampf a fost numit oficial noul antrenor al Universităţii Craiova în cursul zilei de luni. Fostul tehnician al FCSB-ului a semnat un contract valabil pe doi ani şi va prelua echipa de marţi, când va conduce primul antrenament, după-amiaza.

Cu câteva ore înaintea numirii sale, Sorin Cârţu, preşedintele formaţiei oltene, a discutat despre cerinţele Universităţii de la un antrenor. Legenda Craiovei a făcut portretul tehnicianului perfect pentru echipa din Bănie, retrospectiv dând senzaţia că astfel îl vede pe Laurenţiu Reghecampf.

Criteriile angajării lui Laurenţiu Reghecampf la Craiova

”Ouzounidis câştigase doua trofee, noi nu ne-am gândit niciodată să-l schimbăm. Nu naţionalitatea antrenorului e cheia, ci ceea ce transmite şi filosofia pe care s-o impună şi pe care s-o aplice la echipă şi exact cum spui, o mână de fier.

Un antrenor la Universitatea Craiova, în el trebuie să vibreze orice mişcare a jucătorilor, a patronului, a suporterilor, dragostea suporterilor. (n.r. V-a propus Rotaru să antrenaţi echipa?) Dacă am spus că nu mai vreau să antrenez, ce propunere să-mi facă domnul Rotaru?

Dar pentru Universitatea Craiova, orice vibrează despre acest club trebuie să intre în tine ca antenor şi tu să fii capabil să găseşti tot timpul soluţia pozitivă. Asta înseamnă antrenorul Universitatii Craiova”, a declarat Sorin Cârţu, pentru Look Sport, cu puţin înaintea numirii lui Reghecampf.

Afla mai multe despre: laurenţiu reghecampfuniversitatea craiovareghecampf craiovaliga 1 

viewscnt
Articole similare