Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Criticat de Becali, dar dorit în Serie A! Unul dintre jucătorii contestaţi de la FCSB negociază cu o echipă de tradiţie din Italia

Criticat de Becali, dar dorit în Serie A! Unul dintre jucătorii contestaţi de la FCSB negociază cu o echipă de tradiţie din Italia

FCSB

Comentarii

FCSB a început cum nu se putea mai rău noul sezon din Liga I. Echipa pregătită de Nicolae Dică a plecat învinsă din deplasarea de la Astra, scor 0-1.

Imediat după îngrângerea de la Giurgiu, patronul celor de la FCSB n-a ezitat să-şi critice jucătorii. Printre cei vizaţi s-a numărat şi Mihai Bălaşa, venit în 2017 în curtea vicecampioanei României.

Conform celebrului jurnalist italian, Mihai Bălaşa este dorit în Serie A la nou promovata Parma.

"Ajuns în 2013 în Italia, graţie transferului la AS Roma, Bălaşa a fost apoi împrumutat la Crotone şi la Trapani, înainte de a ajunge la Steaua Bucureşti. Mihai Bălaşa ar putea reveni acum în Italia, la Parma. Directorul sportiv Faggiano îl cunoaşte încă din perioada în care cei doi au lucrat la Trapani şi a luat deja legătura cu el. După experienţa din România, Bălaşa ar putea reveni în Serie A" , a scris  Gianluca di Marzio pe site-ul personal.

Afla mai multe despre: fcsbbecalibalasaastraliga 1steaua 

viewscnt
Articole similare