Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Criticat de Creţu pentru modul în care a antrenat-o pe FCSB, Dinu Todoran îi bate obrazul: ”E vorba de lipsă de respect!. Nu e fotbalist, e jucător”

Criticat de Creţu pentru modul în care a antrenat-o pe FCSB, Dinu Todoran îi bate obrazul: ”E vorba de lipsă de respect!. Nu e fotbalist, e jucător”

Superliga

Comentarii

Formaţia FCSB a încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-1), meciul susţinut, luni, pe Arena Naţională, în compania echipei Sepsi OSK, în etapa a VI-a a Ligii I.

A fost primul meci pentru antrenorul Edward Iordănescu la conducerea tehnică a FCSB, după demiterea lui Dinu Todoran.

La sfârşitul meciului, fundaşul Valentin Creţu l-a atacat pe fostul antrenor, Dinu Todoran, şi a dezvăluit că l-a antrenamente nu s-a lucrat ce ar fi trebuit. 

Dinu Todoran a auzit cele spuse de Creţu şi i-a dat replica!

„Am văzut declaraţia lui Valentin Creţu. Să o luăm cu începutul. Chiar aseară când au dat gol, am dat un mesaj şi am zis că toate declaraţiile vor fi către mine, că eu sunt vinovat că nu au câştigat aseară. Şi eu am fost jucator şi ştiu că mereu e vina fostului antrenor dacă nu se câştigă, iar dacă se câştigă e meritul noului antrenor.

Asta spune multe despre caracterul lui, te iei de tot staff-ul”

În legătură cu ce a declarat acel jucător, el nu îl consider fotbalist. La Buzău am câştigat cu 5-1, poate trebuia să câştigăm cu 6-1 ca la tenis. Asta spune multe despre caracterul lui, te iei de tot staff-ul. Te întâlneşti cu Pintilli, cu Toma. Probabil nici Toni Petrea nu a reuşit să profite de el şi să ia campionatul. 

Vali e un jucător despre care, din punct de vedere fizic nu ai ce să îi zici, se antrenează 100%. Cine l-a antrenat pe Vali, ştie că dă 100% la antrenament. Aveam metode de antrenament când trebuia sa vină la centrare, a dat în primul manechin, apoi la portar. Iar a treia oară când a centrat, atacanţii nu au mai venit la finalizare, au zis că trebuie sa se replieze pentru ca pleaca pe contraatac. I-au dat şi o varianta să facă henţ. El nu a trecut de prima întrebare la şedinţele de mental coach.”, a spus Todoran la PRO X. 

Declaraţia de la care a pornit totul:

”E foarte bine că a venit Edi, îl cunosc, am lucrat şi la Mediaş. Fiecare jucător trebuie să se schimbe pe el, să nu se mai uite la ceilalţi, să avem spirit de echipă, unul care ne-a lipsit. Edi te schimbă ca om, ca fotbalist, schimbă mentalitatea, antrenamente fără pauză. Până acum, mai mult stăteam la antrenamente şi lucrul ăsta se vede.

Nu era o problemă fizică, dar cu mingea n-am lucrat ce trebuia. Am discutat cu antrenorul, dar sunt multe de rezolvat. Ştiu că am avut amicale cu probleme şi cu echipe din Liga 2, trebuia să ne punem nişte semne de întrebare, inclusiv la cel cu Buzăul, şi acolo am avut probleme şi trebuia să ne dea de gândit. De asta se vede şi în rezultatele noastre, în jocul nostru. Trebuie să o reglăm. Eu am încredere în Edi şi veţi vedea o altă faţă a noastră", a spus Valentin Creţu.

Valentin Creţu îl distruge pe Dinu Todoran! ”Nu era o problemă fizică, dar cu mingea n-am lucrat ce trebuia!”

Afla mai multe despre: fcsbdinu todoranvalentin cretu 

viewscnt
Articole similare