Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Criticat în Olanda, Răzvan Marin răspunde: ”Am înţeles de ce oamenii fac asta”. Discuţia pe care a avut-o cu Gică Hagi

Criticat în Olanda, Răzvan Marin răspunde: ”Am înţeles de ce oamenii fac asta”. Discuţia pe care a avut-o cu Gică Hagi

Stranieri

Comentarii

Răzvan Marin a jucat deja cinci meciuri pentru Ajax Amsterdam, însă în Olanda este criticat că nu se ridică la nivelul lui Frenkie De Jong - jucător plecat la FC Barcelona. Tânărul internaţional român se apără în faţa acestor critici.

Transfer în vară de la Standard, în schimbul a 12,5 milioane de euro, Răzvan Marin a jucat cinci meciuri la Ajax şi a alternat momentele foarte bune cu cele mai puţin fericite. În ultima partidă, 4-1 cu Venlo, Marin a greşit la golul lui Venlo, motiv pentru care a fost din nou criticat.

Deseori, Răzvan Marin este comparat cu Frenkie De Jong, jucător cumpărat de FC Barcelona cu 75 de milioane de euro. Mijlocaşul de 23 de ani spune însă că este greşită o astfel de comparaţie, deoarece are un stil foarte diferit faţă de cel al lui De Jong. De altfel, spune că şi antrenorul Erik ten Hag a încercat să-l scape de această povară şi i-a transmis să nu facă nimic diferit faţă de ce juca la Standard:

”Am înţeles că oamenii fac asta (n.r. că-l compară cu Frenkie De Jong) pentru că jucăm pe aceeaşi poziţie. Dar noi suntem tipuri complet diferite de jucătorii, ambii avem propriul stil. Cred că toată lumea a văzut asta până acum. Nu sunt succesorul lui, aşa cum se zice. De asemenea, antrenorul mi-a zis că trebuie doar să fiu eu şi să fac ceea ce am făcut la Standard”, a declarat Răzvan Marin pentru bndestem.nl.



Înainte de a semna cu Ajax, Răzvan Marin s-a consultat cu Gică Hagi, cel care i-a ghidat cariera la Viitorul. ”Regele” i-a transmis că ar fi un pas ideal pentru el: ”A trebuit să profit de această ocazie. Hagi mi-a mai spus că Ajax este un club foarte bun pentru jucătorii tineri. I-ar fi plăcut să joace la acest club în timpul carierei sale, dar nu s-a întâmplat. Ajax este un nume foarte cunoscut în România şi, până acum, aşteptările mele au fost îndeplinite. E frumos să fii aici”, a mai spus Marin.

Afla mai multe despre: razvan maringica hagi 

viewscnt
Articole similare