Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Critici dure pentru Deian Sorescu: „Nu-şi mai dă interesul. Dinamo nu ia nici 600.000 pe el!”

Critici dure pentru Deian Sorescu: „Nu-şi mai dă interesul. Dinamo nu ia nici 600.000 pe el!”

Superliga

Comentarii

Dănuţ Lupu l-a criticat dur pe Deian Sorescu, jucătorul lui Dinamo, după prestaţia din meciul de ieri cu Farul Constanţa, scor 0-3.

Sorescu îşi doreşte să plece de la Dinamo. 

Dănuţ Lupu, fostul jucător a lui Dinamo, a vorbit despre situaţia lui Sorescu şi s-a declarat nemulţumit de atitudinea tânărului fotbalist.

„Sorescu e un jucător foarte bun, însă nu e un jucător care să ducă echipa în spinare timp de 20 de etape. Toate echipele s-au prins că Dinamo stă într-un singur jucător şi îl blohcează. El are nevoie de spaţii, pentru că nu este un jucător tehnic, care să poată dribla pe spaţii scurte. 

Poate nici 600 de mii nu o sa ia pe Sorescu, chiar dacă el este un jucător valoros. Când ştii că eşti cel mai bun de la o echipă şi când vezi că echipe nu vrea să te lase să pleci, normal că devii furios şi că nu-şi mai iese jocul. Nici el nu-şi mai dă interesul, pentru că dacă se accidentează ce face?”, a declarat Dănuţ Lupu la ProX.

  • 119 meciuri, 26 goluri şi 25 pase decisive are Deian Sorescu la Dinamo

Ce a spus Sorescu:

„E greu dar nu avem ce face, ăştia care suntem trebuie să ne descurcăm. E greu, avem lot subţire, sunt tineri talentaţi şi foarte buni, dar trebuie şi jucători cu experienţă, care să conducă din teren, va trebui şi bancă.

Eu nu ştiu de nicio ofertă, nu am primit nimic, poate clubul ştie mai mult”, a declarat Deian Sorescu după meci.

Afla mai multe despre: dinamodeian sorescudanut lupu 

viewscnt
Articole similare