Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Critici la adresa lui Dan Petrescu după despărţirea de Kayserispor. "Am intuit că va fi dat afară până la urmă"

Critici la adresa lui Dan Petrescu după despărţirea de Kayserispor. "Am intuit că va fi dat afară până la urmă"

Fotbal intern

Comentarii

Radu Banciu l-a criticat pe Dan Petrescu după ce s-a despărţit de Kayserispor.

Dan Petrescu a fost criticat de Radu Banicu, care i-a adresat tot felul de vorbe la emisiunea sa, "Notele lui Banciu", de pe Look Sport.

Critici la adresa lui Dan Petrescu după despărţirea de Kayserispor

Jurnalistul, Radu Banciu, crede că Dan Petrescu nu a plecat de la Kayserispor din cauza unor probleme personale ci mai degrabă a fost demis din cauza rezultatelor slabe.

"Eu sunt unul care a intuit exact traseul lui. Am spus că nu va fi dat afară după un meci sau două. Am zis că va sta un pic. E un antrenor meticulos. Chiar dacă are o particularitate arhaică, fiind un profesor din anii '50, e totuşi rigid, iar această rigiditate te poate salva când te duci într-un campionat din fundul lumii. 

De asemenea, am intuit că va fi dat afară până la urmă, pentru că nu este un tip creativ, valoros. Dacă aş fi jucat la pariuri, prindeam o cotă imensă. Este catastrofal pentru imaginea lui! Şi Dan Petrescu îşi cunoaşte valoarea. Un antrenor care se duce în Turcia s-o preia în timpul unui sezon, ca un cerşetor, pe Kayseri - o echipă care nu există în fotbalul mondial - fără să cunoşti formaţia respectivă... spune despre tine foarte multe!

Degeaba tu te consideri extraordinar în România, unde nu stai de vorbă cu lumea. Un antrenor serios nu poate prelua o astfel de echipă precum Kayseri. E absolut odios!", a afirmat Radu Banciu la emisiunea sa de pe Look Sport.

Dan Petrescu a stat doar 45 de zile la Kayserispor şi a antrenat echipa turcă în doar 8 meciuri, din care a obţinut 2 victorii, 3 egaluri şi 3 înfrângeri şi a avut un golaveraj de 6 date şi 9 primite.

Afla mai multe despre: dan petrescubanciu 

viewscnt
Articole similare