Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Critici vehemente după un turneu final U21 eşuat: ”Ce să spun? Că am fost cei mai slabi şi că jucăm orice numai fotbal nu?” | EXCLUSIV

Critici vehemente după un turneu final U21 eşuat: ”Ce să spun? Că am fost cei mai slabi şi că jucăm orice numai fotbal nu?” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Naţionala de tineret a României a terminat la egalitate, scor 0-0, marţi, pe Stadionul ”Steaua”, contra Croaţiei, într-o partidă din Grupa B a Campionatului European U21.

România a terminat grupa pe ultimul loc, cu un singur punct, fără gol marcat, la egalitate cu Croaţia, însă cu un golaveraj mai slab: România 0-4, Croaţia 0-3.

Basarab Panduru, scos din sărite: ”Nu e bine să taci!”

Prezent în studiourile Orange Sport, Basarab Panduru şi-a pierdut răbdarea cu naţionala de tineret a României, la capătul unui nou meci foarte slab, fără precizie, fără o idee de joc, fără busolă.

Fostul internaţional consideră că am fost cea mai slabă echipă de la turneul final U21, fără drept de apel, şi nu trebuie să ne ascundem în spatele argumentelor.

Nu sunt inspirat. Nici dacă vreau să caut, nu pot să găsesc. (n.r. - ce a vrut Săndoi?) Să nu luăm gol şi să nu dăm gol, din câte s-a văzut. Singurii, noi şi croaţii care nu am dat gol. Ne-am găsit. Ei măcar au dat o bara.

Târnovanu ne-a salvat.. Şi azi, şi mâine, şi ieri. Tot timpul. Nu e bine să taci. Acum nu mai poţi să spui nimic. Nu poţi să repari nimic cu o idee.

Poate vine ceva cu o idee bună. Dacă schimbi ceva. Dacă ascultă cineva. Dar nu trebuie să taci din gură, pentru că ajung acum la final şi nu mai pot să spun nimic. 

Ce să spun? Că am fost cei mai slabi? Că jucăm orice numai fotbal nu? E trist, e grav. Asta văd. Am văzut la celelalte echipe, mai grăsani, mai plinuţi. Aveau nişte viteze de n-am văzut. Georgienii băgau materiale, stăteau acolo, plecau. A driblat ăla şapte oameni. Zi-mi ceva la noi,.

Târnovanu şi-a făcut treaba mai mult decât te aşteptai, decât se aştepta şi el”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

 

Afla mai multe despre: romania-croatiaeuro u21 2023 

viewscnt
Articole similare