Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Criză de nervi a lui Şumudică după ultima victorie: "Aduceţi pe cine vreţi! Mourinho şi Guradiola nu fac cât am făcut eu la echipa asta!" Ce l-a enervat

Criză de nervi a lui Şumudică după ultima victorie: "Aduceţi pe cine vreţi! Mourinho şi Guradiola nu fac cât am făcut eu la echipa asta!" Ce l-a enervat

Fotbal

Comentarii

Lui Marius Şumudică i s-a cerut demisia după ultimul rezultat înregistrat în Arabia Saudită. Chiar dacă Al Shabab a câştigat, echipa e departe de titlu.

Al Shabab a câştigat cu 2-1 în faţa lui Al Batin în etapa cu numărul 27 din Arabia Saudită, dar fanii nu sunt deloc încântaţi. Echipa e pe locul 3, la 11 puncte de primul loc, cu trei etape înainte de final şi fără şanse la titlu. Liderul Al Nasr are şi un meci mai puţin disputat. În timpul şi la finalul meciului, din tribune, i s-a cerut demisia lui Şumudică. Replica lui Şumudică de la interviul de după partidă a fost una extrem de acidă. 

"Al Shabab e pe locul trei, cu Şumudică pe bancă. Trebuie să mă mai suporte trei meciuri şi apoi pot alege ce antrenor vor. Eu am respect mult clubul, am făcut o echipă care în ultimii cinci-şase ani nu a fost niciodată pe locul trei. Sunt al doilea natrenor din istoria echipei care face 50 de punct şi consider că că merit mult mai mult pe respect din partea lor. Nu e însă nicio problemă", a declarat Şumudică. 

În 27 de etape AL Shabab are 14 victorii, opt egaluri şi cinci înfrângeri. 

"Nu e posibil ca 25 de meciuri să spui că ai cel mai bun antrenor din campionat şi când am pierdut un joc, să-mi facă semn să plec. Eu o să dau totul pentru club în ultimele trei meciuri, pentru a terminat pe locul trei sau patru pentru a merge în Liga Campionilor. Dacă vor să-l aducă pe Guardiola sau pe Mourinho, să-i aducă, dar nu cred că vor face 50 de puncte", a mai spus Şumudică. 

 

În meciul contra lui Al Batin, echipa lui Ciprian Panait,  Budescu şi Găman au fost printre titulari, iar Al Shabab a deschis scorul înainte de pauză prin brazilianul Seba. Acelaşi jucător a majorat avantajul echipei pregătite de Şumudică, prin reuşita sa din minutul 66. În prelungirile meciului, Al Batin a redus din handicap din lovitură de la 11 metri prin Crysan.

În urma acestui rezultat, Al Batin ocupă locul 15 la 5 puncte de salvarea directă din prima ligă. Al Shabab rămâne pe locul 3, cu 50 de puncte. Dar Şumi se află la mare distanţă de titlu. Lider este Al Nasr cu 61 de puncte, iar pe doi este Al Hilal cu 60 de puncte. Ambele formaţii au şi un meci mai puţin disputat.

Românii Budescu şi Găman au evoluat pe toată durata meciului, în timp ce Al Batin a avut 5 fotbalişti brazilieni în primul 11. 

Afla mai multe despre: sumudicaal shababarabia sauditaal batin 

viewscnt
Articole similare