Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Criza din Spania nu iartă pe nimeni. O fostă campioană a decis reducerea salariilor, iar jucătorii au acceptat instant

Criza din Spania nu iartă pe nimeni. O fostă campioană a decis reducerea salariilor, iar jucătorii au acceptat instant

La Liga

Comentarii

Jucătorii echipei Valencia CF au acceptat reducerea salariilor pentru a compensa pierderile generate de oprirea competiţiilor din cauza pandemiei de coronavirus, a anunţat, luni, clubul spaniol, informează lequipe.fr.

"Clubul mulţumeşte în special pentru efortul de solidaritate al primei echipe de reducere a salariilor pentru a ajuta instituţia să-şi protejeze toţi angajaţii şi familiile lor în aceste circumstanţe foarte dificile", a arătat clubul într-un comunicat de presă, fără a specifica cu cât vor fi reduse salariile.

Valence va recurge, de asemenea, la şomajul tehnic şi va plăti angajaţilor în cauză "venituri suplimentare într-un procent foarte mare", dar care nu a fost specificat.

Şi alte cluburi precum Real Madrid, FC Barcelona şi Villarreal au aplicat aceleaşi măsuri pentru a încerca să reducă pierderile cauzate de întreruperea sezonului, începând cu 12 martie. Liga profesionistă spaniolă a estimat la un miliard de euro pierderile pentru cluburile sale dacă nu se vor putea relua campionatul şi cupele europene.

Afla mai multe despre: valenciasalariila ligacoronavirus 

viewscnt
Articole similare